TEKDER İzmir’den ‘İki Devlet, Tek Millet’ Mesajı

TEKDER İzmir’den ‘İki Devlet, Tek Millet’ Mesajı

Ticaret ve Ekonomi Kulübü İzmir İl Başkanı Bayram Tüm, Azerbaycan’a yapılan saldırıları kınadı. ‘İki devlet, tek millet’ mesajına vurgu yaptı. 

Ermenistan’ın ateşkesi ihlal ederek Azerbaycan topraklarına saldırması üzerine Azerbaycan tarafından başlatılan operasyonlara destekler sürüyor. Yurdun dört bir yanından kurumlar, vatandaşlar, STK’lar binalara, kurumlara, evlere Azerbaycan bayrağı asarak ya da yayınladıkları mesajlarla Azerbaycan’ın yanında olduğunu bildirdi. 

Ticaret ve Ekonomi Kulübü İzmir İl Başkanı Bayram Tüm, yaptığı açıklamayla Azerbaycan’a TEKDER olarak desteklerini dile getirdi. 

TEKDER İzmir İl Başkanı Tüm, Ermenistan’ın Azerbaycan’ın sivil yerleşim yerlerine ateş açması üzerine açıkladığı mesajında, Ermenistan’a sert tepki gösterdi. 

Tüm, “Kamuoyu, Azerbaycan’a desteğini gösteriyor. Milletimiz her zaman Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olacaktır.  Ermenistan işgaline karşıyız. Geçmişte olduğu gibi bugünde Azerbaycan’ın yanındayız. İki Devlet Tek Millet” dedi. 

Açıklamalarına devam eden Tüm, “Azerbaycan’a yapılan bu saldırıları kınıyoruz. Azerbaycan’ın ve Azeri kardeşlerimizin acısı bizim de acımızdır. TEKDER olarak tüm kalbimizle ve dualarımızla Azerbaycan’ın yanındayız. Birlik ve beraberliğimizi bu günlerde yapacağımız dayanışma ile iyice güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.