TEKDER ve Cemal Bekle’den Çocuklara Bayram Hediyesi

TEKDER ve Cemal Bekle’den Çocuklara Bayram Hediyesi

Ticaret ve Ekonomi Kulubü (TEKDER) İzmir İl Başkanlığı ve AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle bayram öncesi çocukların yüzünü güldürmeye devam etti.

Bayram öncesi okullarda binlerce ayakkabı dağıtımı yapan TEKDER İzmir İl Başkanlığı, bu kez Tepecik Semti’nde çocuklara ayakkabı hediye etti. Dağıtıma AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, TEKDER İzmir İl Başkanı Bayram Tüm, Tekder İzmir Kadın Kurulu Başkanı Şule Çınlama katıldı. 

Milletvekili Bekle, dağıtım esnasında vatandaşların talep ve isteklerini dinlerken gelen taleplere en kısa sürede çözüm üreteceklerinin de sözünü verdi. 

Çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken TEKDER İzmir İl Başkanı Bayram Tüm, “Bayram bereketi ve hayrı ile geliyor. Bugün değerli dostlarımızla birlikte dağıtımı gerçekleştirdik. Şen ve mutlu olmayı her zaman başaran Roman Mahallemiz Tepecik’te çocuklarımızı sevindirmeye çalıştık. Mutlu çocuklar, mutlu yarınlar diyoruz. Değerli Milletvekilimiz Cemal Bekle ve İl Kadın Kurulu Başkanımız Sayın Şule Çınlama’yla 100 çocuğumuzun yepyeni ayakkabılarla bayrama girmesine vesile olmaya çalıştık. Bayrama mutlu girecekleri için bizde çok mutlu olduk, herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.