Teknoloji devi Samsung akıllı ayakkabı işine giriyor!

Teknoloji devi Samsung akıllı ayakkabı işine giriyor!

Samsung'un yeni hedef olarak ayakkabıları gözüne kestirdiği ve ayakkabıların akıllısını yapacağı ortaya çıktı.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'u televizyonu, telefonu dahil pek çok teknolojik ürünüyle tanıyoruz. Ancak şirket bunlarla da yetinmeyecek gibi görünüyor.

Samsung'un yeni hedef olarak ayakkabıları gözüne kestirdiği ve ayakkabıların 'akıllı'sını yapacağı ortaya çıktı. Akıllı telefon, akıllı televizyon ve hatta akıllı hoparlör derken hemen her şeyin akıllandığı bir devire tanıklık ediyoruz.

Bu teknolojileri geliştiren önde gelen isimlerden Samsung, bununla da yetinmeyerek akıllı ayakkabı işine girmeyi planlıyor. Peki Samsung gerçekten de Samsung marka bir ayakkabı mı satışa sunacak? Şirkete yakın kaynaklara göre böyle bir plan yok.

Bunun yerine tahminler firmanın ünlü bir ayakkabı firmasıyla güçlerini birleştirerek bu sensörlerle donatılmış ayakkabının üretimini gerçekleştireceği yönünde. Bu yeni akıllı cihazın CES 2019’da tanıtılacağı ileri sürülüyor. Ortaya nasıl bir şey çıkar açıkçası kestirmek zor. 

Bildiğiniz gibi Nike ve PlayStation arasında gerçekleşen bir anlaşma sonucunda spor ayakkabıları baya bir popülerleşmişti. Bu tarz bir birliktelik mi görürüz bilinmez ancak CES 2019'da bu sorunun cevabını alabileceğiz. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz? Samsung akıllı ayakkabı işine de el atar mı dersiniz?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.