Telegram 6.0 güncellemesi yayınlandı!

Telegram 6.0 güncellemesi yayınlandı!

Telegram, WhatsApp’tan sonra en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri. 

Ancak, bu popüler mesajlaşma uygulaması, şimdilerde Facebook’a ait olan WhatsApp’tan, birçok farklı ve geniş kapsamlı özelliklere sahip. Bu yeni güncellemede Telegram 6.0, diğer önemli noktaların yanı sıra kanal istatistikleri gibi bir dizi yeni özelliğini tanıttı.

Telegram, 6.0 uygulama sürümünü, iOS, Android ve PC için hazırladı. Dahası yeni güncelleme, gruplardaki ve kişilerdeki konuşmaları, ‘klasörler’ adı verilen yeni bir bölüm altında biriktirme imkanı ile geliyor. Ayrıca, Telegram’ın bu yeni sürümü, 1.000’den fazla abonesi olan kanal yöneticilerinin, kanalın büyümesini belirleyebilmesi için birden fazla istatistik görüntülemesine izin veren grup istatistikleri ile birlikte geliyor.

Corona virüsü konseptli stickerlar

Telegram 6.0 ayrıca, Aralık 2019’dan bu yana dünyayı saran pandemiye odaklanarak Corona virüsü konseptli yeni bir animasyonlu çıkartma paketi sunuyor. Tüm bunların yanında Telegram, bir yenilik olarak, kullanıcılar tarafından en çok talep edilen özelliklerden birini de getiriyor. Bundan böyle, ana sayfa listesinin üst kısmındaki sabitlenmiş sohbetler için bir sınır olmayacak.

Yeni Telegram, çeşitli sohbetleri tek bir sekmede toplamanıza izin veriyor. Örneğin, birkaç botu takip ettiğinizi varsayalım. Otomatik olarak bu botların bir sohbet listesine sahip olacaksınız. Diğer yandan, sesli ve görüntülü mesajların kaydettiğiniz sırada yeni animasyonlar da beraberinde geliyor. Ancak bu özellik şimdilik sadece Android’de yer alacak. Telegram’ın en son sürümü hem Google Play’den hem de Apple App Store’dan indirilebilir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.