Telegram mesajlar için gelecek yeni faydalı özellik! Telegram mesaj baloncuğu

Telegram mesajlar için gelecek yeni faydalı özellik! Telegram mesaj baloncuğu

Özellikle güvenlik konusunda sunduğu avantajlar ile dikkat çeken Telegram, geçen günlerde aldığı 6.3 beta sürümü güncellemesiyle pek çok özellik kazanmıştı. Telegram mesaj baloncuğu ile kullanıcı karşısına çıkacak.

Bu özelliklerden birisini gözden kaçıranlar olduğu gibi, bazı dikkatli kullanıcılar bu özelliği hemen keşfetti. Messenger’da bulunan mesaj baloncuklarına benzeyen bu yeni özellik, Telegram‘ı aktif olarak kullanan kişilerin hoşuna gidecek. Bildiğiniz gibi Telegram uygulamasına yeni gelen güncelleme ile birlikte artık kullanıcılar profil resmi yerine profil videosu ekleyebiliyordu. Fotoğraf tarafında ise düzenleme imkânı sunan bu beta güncellemesinin mesaj baloncuğu özelliği de ortaya çıkmış oldu.

telegram-mesaj-baloncugu-01.jpg

Mesajların ön planda tutulmasını sağlayan konuşma baloncuğu, sık sık görüştüğünüz kişilerle ana ekranda uygulamayı açmadan konuşma imkânı sunuyor. Böyle olduğu zaman ise işler daha kolay hale gelebiliyor. Aynı mesaj baloncuğu bir süredir Facebook’un Messenger’ında yer alıyor. Buradan alışık olan kişiler diğer uygulamalarda da bu baloncuğu arıyordu.

telegram-mesaj-baloncugu-03.jpg

Oppo Find X2 Pro için ortaya çıkan ekran görüntülerinde bu özelliğin kare şeklinde eklendiği görülüyor. Normalde bu baloncuk yuvarlak bir şekilde sunuluyor.

Pixel ve Asus Android telefonlarda bu özellik açıldığında stabil çalışamıyor olsa da yine de şu an için Oppo Find X2 Pro’da iyi çalışıyor gibi duruyor. Eğer özellik stabil hale getirilirse bütün telefonlar için sunulacak deniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.