Telegram X güncellemesi geldi!

Telegram X güncellemesi geldi!

Popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram, güncelleme yapmak yerine daha gelişmiş ve daha kullanışlı olarak nitelendirdikleri Telegram X uygulamasını, sıfırdan tekrar kodlayarak kullanıcılara sunmuştu.

Uygulama yeni güncellemesi ile birçok yeniliği kullanıcılara sunacak. Öncelikle Android cihazlarda son güncellemeden kaynaklı birçok hata düzeltildi. Fakat bu hataların yanı sıra önemli özelliklerde sunuldu.

Yeni birçok dil eklenmesiyle uygulamayı istediğiniz dilde kullanabileceksiniz hatta XML dosyası olarak kolaylıkla istediğiniz dili uygulama kütüphanesine ekleyebilirsiniz. Mesajlarınızda yabancı dil çevirileri yapmanız için Telegram uygulamasından yararlanabiliyorduk. Fakat çeviri kısmında yeterince dil seçeneği yoktu. Dil seçenekleri arttırıldı ve kolayça mesajlarınızı istediğiniz dile çevirebilirsiniz.

Telegram X bu özellikler dışında, eski uygulamaya göre daha taze bir uygulama olduğu için güncelleme ile birçok hata giderildi.

Son olarak en önemli özelliğe gelecek olursak, Android Pie kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. Güncelleme sayesinde Telegram X Android Pie desteğini sundu. Umarız bu güncelleme ile kronik hatalar giderilmiş ve daha gelişmiş kullanıcı deneyimi yaşatabilir hale gelmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.