Telegram yeni dönem başladı!

Telegram yeni dönem başladı!

Dünya genelinde ciddi bir kullanıcı kitlesi bulunan Telegram birçok kişi tarafından WhatsApp’a alternatif olarak kullanılıyor. Uçtan uca şifreleme sunan Telegram 5.8 güncellemesi ile artık daha yetenekli.

Buna ek olarak aynı anda sohbet edebileceğiniz veya yayın yapabileceğiniz kişi sayısında herhangi bir sınırlama bulunmuyor. Bu nedenle kullanıcıların büyük bir bölümü WhatsApp’a kıyasla çok daha güvenli ve özgür olduklarını belirtiyor.

Telegram 5.8 sürümü ile birçok yeni özellik daha kullanıma sunuldu. Sohbet ekranının üst kısmına “Kişilere Ekle” isimli yeni bir düğme eklendi. Bu sayede size mesaj gönderen birisini rehberinize hızlı bir şekilde ekleyebiliyorsunuz.

Rehberde olmayan birini kişilere eklemenin yanı sıra ulaşımı kolaylaştırılan bir diğer seçenek, kişi engelleme oldu. En büyük yeniliğin ise konum tabanlı “Yakındaki Kişiler” özelliği olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Örnek ile açıklamak gerekirse: konserde veya partide yeni tanıştığınız biriyle mesajlaşmaya başlamak / kişi listenize eklemek için Rehber > Yakındaki Kişileri Ekle yolunu takip etmeniz yeterli. Tabi, karşı tarafta bu özellik açık olmalı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.