Telegram yenilendi!

Telegram yenilendi!

Telegram, iOS için güncelleme sundu!

Anlık mesajlaşma uygulaması Telegram, blogunda paylaştığı gönderi ile yeni güncelleme duyurdu. Uygulama; İndirme Yöneticisi, Yeni Ek Menü, Canlı Yayınlar ve daha fazla birçok özelliği paylaştı. Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’tan sonra aylık 500 milyon aktif kullanıcı ile ikinci sırada yer alıyor.

Bugüne kadar 1 milyondan fazla indirilen uygulama, kullanıcılarının daha iyi bir deneyim sunmak adına gün geçtikçe kendini geliştiriyor. Peki popüler mesajlaşma uygulaması yeni güncellemeyle ne gibi değişiklikler yaptı? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Telegram, yeni güncelleme ile iOS kullanıcılarına rahatlık sağlayacak!

Telegram kullanıcıları, dosya indirmek için depolama sınırı yaşamadan 2GB büyüklüğe kadar her çeşitten dosya gönderebilecekler. Depolama sorunu, kullanıcılar tarafından oldukça şikayet edilen bir konuydu. Bu sorunun düzelmesi Telegram kullanıcılarını rahatlatacak. Ayrıca indirilen dosyaların tamamını ya da tek tek görüntüleyebilir, indirmeyi durdurup devam ettirmek veya sohbette görüntülemek için İndirilenler bölümü arama kısmında arayabilirsiniz.

telegram-ios-kullanicilari-icin-yenilendi.webp
Telegram’da karşı tarafa fotoğraf ya da video gönderirken seçilen medyayı düzenlemek ya da iptal etmek için panelin üst bölümünde bulunan X seçeneği bulunacak. Ek olarak uygulama içi kamera seçeneği, galeriye entegre edildi. Ayrıca herhangi bir şey gönderirken kullanılan “ataş” simgeli menü yeniden tasarlandı.

Telegram grupları, kullanıcılar arasında oldukça fazla kullanılıyor. Gruplar içinde ise sınırsız izleyici ile canlı yayınlar desteklenecek. Platformun blog gönderisinde yaptığı açıklamaya göre bu yenilik, blog yazarlarının ve gazetecilerin grupları sık kullanmasından kaynaklı yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.