Telltale Games kepenkleri indiriyor!

Telltale Games kepenkleri indiriyor!

Telltale Games yaptığı resmi duyuru ile artık yolun sonunda olduklarını dile getirdi.

The Walking Dead, The Wolf Among Us, Batman gibi yapımlarıyla ön plana çıkan ve birçok oyuncuya kaliteli hikaye anlatımı sunan Telltale Games yaptığı resmi duyuru ile artık yolun sonunda olduklarını dile getirdi.

Aslına bakarsanız ilk serileri ile birçok oyuncuyu kendisine bağlayan stüdyo, son çıkardığı yapımlar ile eleştiri oklarının hedefi olmuşlardı. Oyunculara hak veren kişilerden biri de benim. Her ne kadar bizlere kaliteli yapımlar sunmuş bir firma olsa da çizgisinden çıkmış stüdyolar arasına koyulabilir Telltale Games. 

Peki bu olay nasıl patlak verdi? Birçok çalışan, şirketten ayrıldıklarını paylaştılar ve diğer geliştiricilerden ve kişilerden gelen sosyal medyada destek gördüler. Ancak sıradan bir işten çıkarılma serisinden çok daha fazlası ortaya çıktı. 

The Verge‘nin raporuna göre stüdyo küçülmeye giderek 25 çalışana kadar düşüleceğini öne sürüldü Yani, stüdyonun yüzde 90’ı bu durumdan dolayı etkileniyor olacak. 

Bunun dışında stüdyonun hali hazırda üzerine çalıştığı birçok projede iptal olmuş durumda. Eh hayırlısı olsun diyelim o zaman. Bir yıldız daha aramızdan kayıp gitti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.