TEMA Gönüllüleri Batman’da buluştu

TEMA Gönüllüleri Batman’da buluştu

TEMA Vakfı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki 16 ilden gönüllüleri ile Batman’da Bölgesel Gönüllü Toplantısı’nda bir araya geldi.

 

Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren TEMA Vakfı, 2017 yılının dördüncü Bölgesel Gönüllü Toplantısı’nı 28 Ekim’de Batman'da gerçekleştirdi. Türkiye'nin 16 farklı ilinden gelen 220 TEMA Gönüllüsü Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü Konferans Salonu’nda buluştu. Toplantıda, TEMA Vakfı’nın 2017-2018 dönemine ilişkin çalışmaları değerlendirildi.

Batman’daki Bölgesel Gönüllü Toplantısı’na Batman il protokolü ile Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Yönetim Kurulu Üyeleri Canan Barut ve Prof. Dr. Necmettin Pirinçcioğlu, Genel Müdür Oben Akyol, Genel Müdür Yardımcıları Başak Yalvaç Özçağdaş ve Hikmet Öztürk, Genel Merkez çalışanları, Batman İl Temsilcisi Mehmet Tahir Altuğ, TEMA Vakfı il temsilcileri, ilçe sorumluları, Genç TEMA Başkanları ve gönüllüler katıldı.

Biz bu topraklarda umut yeşerten kocaman bir aileyiz

Açılış konuşmasını TEMA Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Başak Yalvaç Özçağdaş ile Batman İl Temsilcisi Mehmet Tahir Altuğ’un yaptığı toplantıda konuşan TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “Bölgesel Gönüllü Toplantılarımızın dördüncüsünü bu yıl Batman’da gerçekleştiriyoruz. Batman’da ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 16 şehrinden gelen gönüllülerimizle bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz. Biz Türkiye’nin dört bir yanında başta toprak olmak üzere doğal varlıkları korumak için 25 yıldır mücadele veren, bu topraklarda umut yeşerten kocaman bir aileyiz” dedi. Bölgedeki illerde yürütülen çalışmaların her türlü koşulda, TEMA Vakfı gönüllülerinin büyük özverisiyle gerçekleştiğini belirten Deniz Ataç “Çalışmalarımızda gönüllülerimizin çok önemli katkıları var. Bugüne kadar TEMA Vakfı’nın çalışmalarına destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Onların değerli katkılarıyla ülkemizin dört bir yanında umut yeşertmeye devam edeceğiz” dedi.

Yakın bir zamanda göreve başlayan TEMA Vakfı Genel Müdürü Oben Akyol ise “25 yıldır bu topraklarda umut yeşerten TEMA Vakfı’nın Genel Müdürlük görevini üstlendiğim için büyük bir mutluluk duyuyorum ve doğa için çarpan gönüllü kalplerle birlikte çalışacak olmak benim için heyecan verici. Türkiye’nin dört bir yanından 650 bini aşkın gönüllüsü bulunan TEMA Vakfı’nda, tüm bilgi birikimimi ve deneyimimi başta toprak olmak üzere doğal varlıkların korunması için kullanacağım. Gönüllülerimizle birlikte birbirinden başarılı ve güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Batman’da yürütülen TEMA Vakfı çalışmalarına destek veren yerel destekçilere teşekkür belgelerinin verildiği bölümde söz alan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş TEMA Vakfı gönüllülerini Batman Üniversitesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve TEMA Vakfı ile Batman Üniversitesi iş birliğinin artarak devam edeceğini belirtti.

Program kapsamında TEMA Gönüllüsü Tanfer Dinler ve TEMA Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Öztürk “Sürdürülebilir Tarım ve Gıda” konulu panelde gönüllüleri bilgilendirdi. Sunumlar katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Gönüllü teşekkür etkinliğinin ardından toplantı sona erdi.

Bölgesel Gönüllü Toplantısı öncesinde TEMA Vakfı yönetimi, Batman Valisi Ahmet Deniz’i, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’u, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’u, Batman İl Müftüsü Turgut Erhan’ı, Batman Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mehmet Demir’i ve Batman Orman İşletme Müdürü Terzan Gürbüz’ü makamında ziyaret ederek Batman’da TEMA Vakfı çalışmalarına verdikleri destek için teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.