Tempo Uno'nun kuruluş yıl dönümü kutlandı!

Tempo Uno'nun kuruluş yıl dönümü kutlandı!

Tempo Uno Ltd. 29. kuruluş yıl dönümünü Budapeşte Nótafa vendéglő Restoranında şirket çalışanlarına verdiği resepsiyonla kutladı.

Osman Şahbaz, yaptığı konuşmada, şirketin kuruluşundan bugüne kadar yaşadıkları tatlı, acı, zor ve güzel hatıralarından örnekler vererek çalışanlara özverili hizmetlerinden dolayı kardeşleri ve ortakları İsmail Hakkı Şahbaz, Mustafa Şahbaz ve kendi adına teşekkür etti. Ana vatanım Türkiye ve hayatımın bir bölümünü geçirdiğim Macaristan'a bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim. Birbirimize destek vererek, ülkemizin samimiyetini, dostluğunu, yardımseverliğini ve hoşgörüsüyle gönül coğrafyamızda katkı sağlamaya devam edeceğiz'' dedi.

Sonrasında şirkette 25. yılını doldurmuş personelin konuşmalarıyla devam edildi. 26 Yıldır şirkette görev yapan Tóth József, yaptığı konuşmada sizlere anlatabileceğim sadece tatlı ve güzel anılarım oldu bu yıllar içerisinde. Patronlarım vesilesiyle Türkleri ve Türkiye'yi tanıma imkanım oldu. Bu firmada çalıştığım için gurur duyuyorum dedi.

23 Yıldır görev yapan János Gönczi ise, şirkette ilk işe başladığımda birkaç yıl çalışıp sonrasında başka bir iş yapmayı planladığını, ancak şirkette çalıştıkça Türk dostluğunu, sıcaklığını ve kardeşliğini gördüğüm için buradan kopamadım diyerek duygularını ifade etti.

11 Yıldır satış müdürlüğü yapan  Benedek Izabella ise, şirketteki planlı çalışma, dinamizm ve kaliteli Türk mallarını müşterilerimize mutlulukla sunuyorum. Başarımızın arkasında ekip ruhu, samimiyet ve dayanışmanın olduğunu her daim hissediyorum dedi.

Düzenlenen programda misafirler arasında Duna Fal Projekt Kft. Yönetim Kurulu Başkanı Krisztian Fekete, Tempo Life Apartman müdürü Şeref Şavlı, DEİK - DTİK Budapeşte şehir temsilcisi Ali Mercan ve Türk Macar İşadamları Derneği ( TÜMİŞAD ) Basın Danışmanı ve Gazeteci Czuh János'da hazır bulundu.

Yenilen akşam yemeğinin ardından Macar tatlısı Somlói galuska ve Türk kahvesi ikram edildi. Samimi ve coşkulu bir havada devam eden gecede  Osman Şahbaz'ın şirket çalışanlarından Tóth József'e Türk Milli Futbol takımının formasını hediye etti. Tóth József bu sürpriz karşısında mutluluğunu, '' 26 Yıldır çalıştığım şirketimi, Türkiye'yi ve Türkleri seviyorum'' şeklinde ifade etti, proğram sonrası Tempo Uno Kft. çalışanları hep birlikte daha uzun yıllar birlikte olma dileklerinde bulunduktan sonra gece sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.