Temsilci dostu EPA, Egelilerle buluştu

Temsilci dostu EPA, Egelilerle buluştu

Geçtiğimiz günlerde İzmir’deki ilk şubesini açan EPA Emlak Pazarlama A.Ş., Wyndham Grand İzmir Otel’de bayilik tanıtım ve eğitim semineri düzenledi.

Çok sayıda emlak danışmanının katıldığı seminere İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) ve EPA Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ali Taylan ve EPA Emlak Pazarlama İzmir Hatay Temsilcisi Dilek Katal katıldı.

Temsilcilerine sunduğu ücretsiz eğitim ve ofise ücretsiz giriş gibi avantajlarla emlak danışmanlığı sektörüne yepyeni bir anlayış getiren yüzde 100 yerli ve milli sermayeli EPA Emlak Pazarlama A.Ş., düzenlediği seminerle İzmir ve çevre illerden gelen gayrimenkul danışmanlarına girişimci dostu bayilik sistemini tanıttı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Hacı Ali Taylan, EPA’nın yaklaşık 1,5 yıldır Türkiye’nin dört bir yanındaki 21 ofisiyle üstün hizmet verdiğini söyledi.

Daha fazla yerli firma olmalı

Bugün Türkiye’de 11 yabancı emlak danışmanlığı hizmeti veren şirketin faaliyet gösterdiğine dikkat çeken Hacı Ali Taylan, “Yabancı şirketlere karşı değiliz. Biz EPA’yı kurarken dedik ki bu firmalar olmalı ama bizim yerli ve milli firmalarımız da olmalı. Daha iyi şartlar sunan temsilci dostu kurumsal kimlikli firmayı sahaya sürmeliyiz. Biz de bu düşünceyle yola çıktık ve EPA’yı kurduk. EPA’nın kapıları tüm temsilci olmak isteyen veya danışmanlara açık. Ancak bir tek isteğimiz var. Meslek veya ticaret odasına kayıtlı olmak” diye konuştu.

Temsilciden ciro payı alınmaz

Konuşmasında EPA’nın avantajlarından bahseden ve kuruluş misyonu gereği temsilciliklerin cirosundan pay almadığını hatırlatan EPA Emlak Pazarlama A.Ş. İzmir Hatay Temsilcisi Dilek Katal ise “EPA sektördeki köklü geçmişine dayalı bilgi ve deneyimlerini temsilcilerine minimum katılım payı, maksimum hizmet felsefesiyle aktarır. EPA Temsilcisi yabancı merkezli firmalarda olduğu gibi hiçbir şekilde royalty (cirodan pay) ödemez. Böylelikle; danışmanlarımız portföy saklamaz, gizli satış gibi yollara başvurmadan ortak havuzu rahatlıkla kullanır ve portföyünü paylaşıma açık hale getirir” diye konuştu.

Açılış sonrasında Gayrimenkul Eğitmeni Aynur Dinçel "Gayrimenkul Sektöründe Kurumsallık ve Profesyonellik" konulu seminerini sundu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum