TEMÜD-DER İzmir'den 'İzmir Küllerinden Doğacak' kampanyasına destek

TEMÜD-DER İzmir'den 'İzmir Küllerinden Doğacak' kampanyasına destek

TEMÜD-DER İzmir Şubesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘’ İzmir Küllerinden Doğacak’’ kampanyasına 510 fidan bağışıyla destek verdi.

Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMÜD-DER) İzmir Şubesi Başkanı Erdin Sadıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Kılıç, Adem Aydemir, Nizamettin Oflazoğlu ve Yusuf Ünsal ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret ederek, Ağustos ayında Karabağlar’da başlayıp Menderes ve Seferihisar ilçelerine sıçrayan ve yaklaşık 5 bin hektardan fazla orman alanının etkileyen yangının yaralarını sarmak için üyelerinin yaptığı 510 fidan bağışının çekini sundu.

erdinc-sadic.jpeg

Sadıç, ziyarette yaptığı konuşmada, dernek üyelerinin şehit polis ve gazi çocuklarına eğitim bursu yardımında bulunduğunu, çevre ve doğaya duyarlılıklarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘’İzmir Küllerinden Doğacak’’ kampanyasına da kayıtsız kalmadıklarını söyledi. Tunç Soyer de fidan bağışından dolayı TEMÜD-DER üyelerine teşekkür ederek,’’ Kampanyamıza verilen desteklerle İzmir küllerinden doğacak ve bunu yine birlikte yapacağız’’diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.