Tenisçiler Bostanlı'da buluşmaya hazırlanıyor

Tenisçiler Bostanlı'da buluşmaya hazırlanıyor

Bostanlıspor Kulübü tarafından organize edilen Karşıyaka Belediyesi, Migros, Ramiz, Karşıyaka Haber Gazetesi'nin destek verdiği "Karşıyaka Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvası" 16 Eylül'de Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde düzenlenecek

Bostanlı'da ilk kez böylesine anlamlı bir tenis turnuvasının yapılacağını ifade eden Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, tüm tenisçileri şampiyonaya davet etti. 


Erboy, turnuvayla ilgili olarak da şu bilgiyi verdi: "Erkekler +25, +35, +45, +55, bayanlar +20, +40, çift bayanlar toplam +50, çift erkekler toplam +60 kategorilerinde yapılacak olan şampiyonada birinciler sürpriz hediye verilecek. Tüm katılanlara da şampiyona anısına madalya armağan edilecek. Tenislerimizdeki kortlarda ilk kez böyle bir organizasyon düzenliyoruz. Turnuvanın genel direktörlüğünü Özgün Doğan, yönetimini ise Muharrem Döker, Volkan Çetin, Yiğit Erboy yapacak. Son kayıt tarihi 6 Eylül olup, kaydını yaptıran tenisciler 8-15 Eylül tarihleri arasında (saat 13.00-15.00) antrenörlerimizle ücretsiz olarak antrenman amacıyla kortlarımızda tenis oynayabilecek. Şampiyonaya tüm teniscilerimizi davet ediyor ve katılmalarını bekliyoruz."


Kayıtların Bostanlıspor Kulübü'nde yapılmaya başlandığını sözlerine ekleyen Erboy, "şampiyonada maçlar hafta sonu gündüz ve akşam saatlerinde oynanacak" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.