TEOG Türkiye birincisi esnaf teşkilatından

TEOG Türkiye birincisi esnaf teşkilatından

Bayındırlı esnafın gururu oldu…

 

Bayındırlı esnaf sanatkarlara büyük onur. Bayındır Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel sekreteri Nevbahar Coşgun’ın  kızı Bensu Coşgun,  TEOG sınavları neticesinde Türkiye birincisi oldu. Bensu Coşgun’un başarısı ilçe esnaf sanatkarı tarafından sevinçle karşılandı.

Nevbahar Coşgun’un  26 yıldır odada hizmet verdiğini  hatırlatan Bayındır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İzzet Daşdı, ‘Biz üyelerimizle, yöneticilerimizle, çalışanlarımızla büyük bir aileyiz. Esnaf sanatkarlara bu anlayış ile hizmet ediyoruz. Dolayısıyla genel sekreterimizin yaşadığı haklı gurur hepimizin kıvanç kaynağı oldu’ dedi.

Oda yönetimi olarak Bensu Coşgun’u  ödüllendirdiklerini de hatırlatan Daşdı, ‘Teşkilatımızın büyüğü İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu da gururumuzu bizimle paylaştı. Başarının sadece Bayındır için değil, tüm İzmir Esnaf Teşkilatı için gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. Genel sekreterimizi,   kızımızı ve yönetimimizi arayan Mutlu, Bensu’ya kendisinin de mükafat vermek istediğini söyledi. Esnaf sanatkarlık böyle bir şeydir. Vefakar camiamızda birliğin, beraberliğin, dayanışma ruhunun en güzel şekilde yaşatıldığını bu örnek bize gösterdi.’ diye konuştu.

Kızının başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayındır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Nevbahar Coşgun ise,  birinciliğin ardından  ilçede herkesin kendilerini kutladığını söyledi. TEOG birincisi Bensu Coşgun da gelecekte akademisyen olmayı hedeflediğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.