Teoman Sönmez'den açıklama: "Torbalıspor'da işler yolunda!"

Teoman Sönmez'den açıklama: "Torbalıspor'da işler yolunda!"

‘O sene bu sene’ olsun!

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk yaşayarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkma başarısı gösteren Torbalıspor’da lig öncesi transfer harekatı sürüyor. BAL’ı şampiyon tamamlayıp 3.Lig’e katılmayı arzulayan ve bunun için ‘O sene bu sene’ parolasıyla yola çıkan Torbalıspor, çok önemli isimlere imza attırdı. Kısa sürede tüm BAL takımlarının dikkatini çeken temsilcimiz, bir yandan da Torbalı’nın evlatlarını takıma tek tek döndürüyor. Bu yıl kadroda en az 5 Torbalılı sporcu isteyen TORKOS, anlaştığı isimleri de tek tek açıkladı. Torbalıspor Basın Sözcüsü Teoman Sönmez, “Herkesin izlerken gurur duyacağı bir takım kuruyoruz. Torbalı’nın da desteğiyle bu yıl güzel sonuçlar alacağız” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’dan TORKOS’A

İlk olarak kaleci transferi ile adından söz ettiren temsilcimiz, Galatasaray alt yapısında yetişen, Taffarel’in öğrencisi Anıl Özer’e imza attırdı. Son olarak İstanbulspor’da profesyonel olarak top koşturan genç isim bu yıl kırmızı beyazlı takımın formasını giyecek. Yine Torbalı’da doğan, Torbalıspor alt yapısında yetişen Batuhan Işık Torbalıspor savunmasının sağında oynayacak. Torbalı alt yapısındayken Galatasaray Akademisi’nin dikkatini çeken, zaman zaman da A takımla idmanlara çıkan Işık, geçtiğimiz sezon da Torbalıspor forması giymiş, performansıyla 3.Lig kulüplerinin dikkatini çekse de şehrinin takımı Torbalı’yı tercih etti.

ÖNEMLİ İSİMLER İMZA ATTI

Savunma alanında süper lig tecrübesi bulunan ve Torbalılı isim olan Serkan Yalçın’a imza attıran TORKOS, Yalçın’ın yanında oynaması için de genç yetenek Utku Gülümser’le anlaştı. Forvete de BAL tecrübesi olan Erdal Alıcı’yı transfer eden Torbalıspor, orta sahaya Altınordu’da alt yapısında harikalar yaratan ve genç yaşı nedeniyle profesyonel takımların peşinden koştuğu, yerli Hazard olarak tanınan Murat Arslan’ı monte etti. Orta sahanın solunda top oynayan, bileklerine hakim kariyerinde Kütahyaspor, Tire 1922 gibi önemli kulüpler bulunan Rıdvan Gürler ile anlaşan temsilcimiz, geçtiğimiz yıl da Torbalıspor forması giyen Altay alt yapısında yetişen golcü Anıl Varol’u da kadrosuna dahil etti. Yine bir yandan da Torbalılı isimlere imza attıran TORKOS, Gökay Celep ve Hüseyin Güler ile anlaşmıştı.

TEOMAN SÖNMEZ HERKESİ GÖREVE DAVET ETTİ

Transfer çalışmalarının sürdüğünü, yeni isimlerle anlaşmaya devam ettiklerini ifade eden Torbalıspor Basın Sözcüsü Teoman Sönmez, “Bu yıl tüm Torbalı’nın izlerken gurur duyacağı bir takım oluşturma yolunda ilerliyoruz. Tribünlerin hıncahınç dolu olduğu bir sezon bizi bekliyor. Çok önemli isimlerle anlaştık. Bu anlaştığımız isimlerin birçoğunun peşinde profesyonel lig takımları vardı. Ancak bizim de hayallerimiz var. Bu futbolcular da hayallerimizin bir parçası. Torbalı’nın artık daha fazla bu takımı sahiplenmesi gerekiyor. Yönetimdeki arkadaşlarla üzerimize düşen her şeyi yaptık; yapmaya da devam edeceğiz. Ancak her Torbalı vatandaşının Torbalıspor için üzerine düşen mutlaka bir görev vardır. Bu sene kenetlenerek artık profesyonel liglerde boy göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.