Teos Yazar Evi 7 Ocak Etkinliklerine Başlıyor

Teos Yazar Evi 7 Ocak Etkinliklerine Başlıyor

Teos Yazar Evi, Kültür, Sanat, Edebiyat, Araştırma ve Uygulama Merkezi 7 Ocak'tan itibaren etkinliklerine başlıyor.

Teos Yazar Evi Kültür Sanat Edebiyat Araştırma ve Uygulama Merkezi  “Bir Başka Türlüsü Mümkün!” fikri ve duygusuyla Ocak 2017 tarihinden itibaren çalışmalarına başlıyor.
 
Seferihisar Belediyesi’nin yer tahsisini yaptığı, 19 Mayıs Üniversitesi tarafından yapımı tamamlanan ve ardından protokolle Seferihisar Belediyesi’ne devredilen Teos Yazar Evi, Ocak ayından itibaren Simge Kültür Sanat Derneği’nin organizasyonlarına ev sahipliği yapacak.
 
Simge Kültür Sanat Derneği adına İzmirli yazarlar Asuman Susam ve Melih Ergen’in üstlendiği faaliyetler 7 Ocak Cumartesi günü yapılacak çalıştayla başlayacak.
 
Teos Yazar Evi Kültür Sanat Edebiyat Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin çalıştay sonrasındaki ilk konukları,  14 Ocak Cumartesi günü “Dinleme Sanatı” atölyesi için  Amerika’dan gelen üç müzisyen olacak. Gitarda Timuçin Şahin, Kontrabasta Joris Teepe, Davulda Owen Hart Jr. sesten müziğe dinlemenin kültür ve bellekle yoğrulmuş aktif bir eylem olduğunu hem teorik olarak hem doğaçlamalarıyla anlatacak. Atölye neyi, neden ve nasıl dinlediğimizi yeni sesler ve müzikal yaklaşımlara gösterdiğimiz reaksiyonlarla, aşina olup kendimizi güvende hissettiğimiz müziklerle olan ilişkilerimizi karşılaştırarak deneyimlemeyi amaçlamakta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.