Tepecikliler Grubu'ndan ihtiyaç sahiplerine destek

Tepecikliler Grubu'ndan ihtiyaç sahiplerine destek

Muhacirlerin bir arada yaşadığı İzmir’in en renkli, Konak’ın en büyük mahallelerinden olan Tepecik semtinde her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da dar gelirli yurttaşlara yönelik dayanışma kampanyası büyük ilgi gördü. 

Yaklaşık sekiz bin kişilik üye sayısıyla sanal ortamda en büyük grubu oluşturan Tepecikliler Grubu, bu yıl Ramazan ayında çok acil ihtiyaçlı ailelere 200’er liralık market fişi dağıttı. Tepecikliler grubu yöneticileri, kurucu lider Mali Müşavir Atalay Dönmez ve grup başkanlarından Ünal Çetinbaş’ın girişimleriyle toplanan yardımlara İzmir’in her köşesinden olduğu gibi yurtdışından da önemli miktarda destek geldi. 

6-113.jpg

Tepecikliler Grubu Başkanı Atalay Dönmez, “Eski ve yeni Tepeciklileri buluşturmak, eski günleri yad etmek amacıyla çıktığımız yolda sekiz binli rakamlara ulaştık, kocaman bir aile olduk. Bu amaçla kurulmuş başka bir grup yok. Pandemi öncesinde her yıl düzenli olarak Fuar Göl Gazinosu’nda buluşma geceleri düzenler hasret giderirdik. Pandemi nedeniyle evlerimize kapansak da hayır ve yardım işlerinde gönlümüz her zaman açık” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda yine grup üyelerinden gelen erzakları ihtiyaçlı ailelere ulaştırdıklarını hatırlatan Atalay Dönmez, bu yıl; maske, mesafe ve hijyenik koşullar nedeniyle yardımların market çekiyle gerçekleştirildiğini ve katkı koyan herkese teşekkür ettiğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.