Ter kokusunu hapseden teknoloji!

Ter kokusunu hapseden teknoloji!

Fresh’n Soft ile tek yaprakla mükemmel kuruluk…

Kokunun, psikolojik durumumuzu belirleyen merkezle bağlantılı çalıştığını ve burnumuza gelen hafif bir kokunun bile ruhsal dünyamızda önemli etkiler yarattığını biliyor muydunuz? Evet, koku psikolojimizle doğrudan bağlantılı ve hiçbir zaman kapatılmayan tek duyumuzdur. Hal böyle olunca koku hem psikolojimiz hem de günlük hayatımızda kuşkusuz büyük bir öneme sahip. Hoş bir kokuyla güzel bir güne başlamak mümkünken güzel bir günü kötü bir kokuyla kabusa çevirmeniz de o kadar muhtemel! Fresh’n Soft tüm bu problemlerle karşı kökten bir çözümle geliyor. Ter Emici Yapraklar ile günlük bakımın vazgeçilmez parçası olmaya hazırlanıyor.Pek çok kişinin ortak problemi olan terleme problemine karşı hijyenik ve benzersiz bir seçenek sunan Fresh’n Soft Ter Emici Yapraklar, pamuksu dokusuyla cildinizin tahriş olmasını engelleyerek, konforlu bir kullanım sunuyor. Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilip onaylanan Fresh’n Soft Ter Emici Yaprakları güvenle kullanabilir, gün boyu kuruluğun tadını çıkarabilirsiniz.

Fresh’n Soft Ter Emici Yapraklar, cildi tahriş etmeyen yumuşak dokusu ile terinizi ve terinizden dolayı oluşan kötü kokuyu içine hapsederek taze ve temiz bir gün geçirmenizi sağlarken, ince ve anatomik yapısı sayesinde hareket özgürlüğünü kısıtlamıyor.

Fresh’n Soft Ter Emici Yapraklar; tatilde, yolculukta, ofiste ve dilediğiniz her yerde kişisel bakımınızı tamamlamanızı sağlıyor. Fresh’n Soft Ter Emici Yapraklar teri iç yüzeyine hapsederken, giysilerinizin de kuru ve lekesiz kalmasını sağlıyor. Fresh’n Soft Ter Emici Yapraklar ile siz de terleme sorununu hayatınızdan uzaklaştırabilir, sosyal yaşantınızın tüm konforuyla kaldığı yerden devam etmesini sağlayabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.