Teravih Namazına Gelene Çay Bedava

Teravih Namazına Gelene Çay Bedava

İmam, kendi eliyle çay ikramı yapıyor.

Aydın’ın Efeler ilçesinde görev yapan imam Muhammet Girgin, tervih namazına gelenlere kendi eliyle hazırladığı çaydan ikram ediyor.

Efeler ilçesi İstiklal Mahallesi’nde bulunan Küçük Tepe Camisi’nde imam olarak görev yapan Muhammet Girgin, örnek bir uygulamayı hayata geçirdi. İmam Muhammet Girgin, teravih namazı öncesi cemaate çay ikram ediyor. Cami avlusunda hazırladığı çayı kendi elleriyle cemaate ikram eden imam Girgin’in bu davranışı büyük takdir topluyor.

caymedyaegeaic.jpg

Camide 10 aydır görev yapan 13 yıllık imam Muhammet Girgin, cemaate çay ikramında bulunuyor. Her gün akşam teravih namazı öncesi cemaati büyük bir hoşgörüyle karşılayan Girgin, cami avlusunda hazırladığı çayı kendi elleriyle namaz kılmaya gelen vatandaşlara ikram ediyor. Girgin’in bu davranışı cemaatin beğenisini kazanıyor.

İmam Girgin’in çay ikramı uygulamasından çok memnun olduğunu belirten 77 yaşındaki Kenan Şahbaz, “Her akşam teravih namazımı kılmak için geldiğimiz camide imamımız Muhammet Girgin, bizi büyük bir hoşgörü, saygı ve sevgi ile karşılıyor. İmamımız, namaz öncesi bize çay ikram ediyor. Çay ikramı, cemaatimiz arasında da güzel bir kaynaşmaya vesile oluyor. Cemaat olarak hocamızın bu çay ikramından son derece memnunuz. Böyle güzel bir hizmeti hayata geçirdiği için hocamıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.