TERMİKEL GENÇ KURSİYERLERE FABRİKASINI GEZDİRDİ

TERMİKEL GENÇ KURSİYERLERE FABRİKASINI GEZDİRDİ

Termikel, ihracat rakamları ile sektörün önde gelen küresel markaları arasında yer alıyor.

Tescilli tasarımları ile Türkiye’yi dış pazarda başarılı bir şekilde temsil eden Termikel, dış ticaret kursiyerlerini fabrikasında ağırladı. MÜSİAD katkıları ile gerçekleştirilen ziyarete 30 farklı ülkeden 33 dış ticaret öğrencisi katılım gösterdi…

Yerli ve yabancı müşterilerin beklentileri ve modern dünya ihtiyaçlarına özel üretimlere sahip Termikel, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük yerli üretim davlumbaz, ocak ve fırın üreten fabrikası. Tasarımların hizmete sunulduğu bu özel fabrikada Türkiye sanayisini gözlemlemek isteyen dış ticaret kursiyerleri Termikel ihracat bölge yöneticileri tarafından ağırlandı. Batı Afrika, Tanzanya, Uruguay, Irak, Suriye gibi ülkelerden gelerek Türkiye’deki üniversitelerde Tıp, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi gibi eğitimler alan öğrenciler MÜSİAD tarafından düzenlenen dış ticaret eğitimine katılarak Türkiye sanayisini yakından gözlemleme fırsatını elde ettiler. Ziyaret sırasında öğrenciler ile yakından ilgilenen Termikel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya : “Bu güzel ziyaret için önce MÜSİAD’a sonra da öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ekip arkadaşlarımız fabrikamızı her yönü ile tanıtarak dış ticaret konusundaki bilgileri öğrencilere aktardı. Termikel ailesi olarak gençlere eğitim ve iş hayatlarında her zaman destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

75 ülkeye ihracat ve 110 markaya üretim ile sektördeki konumunu yerleşik hale getiren Termikel, ihracatının yüzde 68’ini Avrupa’ya yüzde 3’ünü Güney Amerika’ya, yüzde 9’unu Orta Doğu ve Afrika’ya, yüzde 18’ini Asya’ya , yüzde 2’sini de Avustrulya’ya gerçekleştiriyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.