"Terör belasını bitireceğimize olan inancımız tam"

"Terör belasını bitireceğimize olan inancımız tam"

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı civarında hain terör saldırısı sonucu yaşamını yitiren ve yaralanan emniyet mensupları için AK Parti Karşıyaka Teşkilat Üyeleri’yle Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Mertoğlu, ilk olarak Karşıyaka Emniyet Müdürü Serkan Yonar’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Yonar’a taziyelerini ileten Mertoğlu, ardından İlçe Emniyet birimlerini tek tek dolaşarak emniyet memurlarına başsağlığı ve yaralanan emniyet mensupları için geçmiş olsun  dileklerinde bulundu.
 AK PARTİ KARŞIYAKA DAİMA EMNİYET GÜÇLERİNİN YANINDA
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Mertoğlu, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı olarak Emniyet Mensubu üyelerinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, ülkemizin bu tip acıları bir daha yaşamaması temennisinde bulundu. Mertoğlu, “İstanbul Beşiktaş’taki hain terör saldırısı sonucu yaşamını yitiren 44 şehidimiz için bugün Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulunarak Emniyet mensubu arkadaşlarımızın yanında olduk. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.AK Parti Karşıyaka ailesi olarak Emniyet mensubu arkadaşlarımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu, onları her daim desteklediğimizi ve kendilerine desteklerimizin devam edeceğini ilettik. İnşallah bu acıları ülkemiz bir daha yaşamaz” ifadelerini kullandı.
TERÖR BELASINI BİTİRECEĞİMİZE OLAN İNANCIM TAM
Ülkemizde terörün biteceğine olan inancının tam olduğunu söyleyen Mertoğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu şekilde açıklamalarda bulundu:
“Türkiye’deki tabloya baktığımız zaman milletimiz, bu tip olaylar karşısında birlik ve beraberliğini her zaman göstermiş ve kanıtlamıştır. Sayın Başbakan’ımız Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle vahim olayla ilgili bir toplantı gerçekleştirerek tüm ülkeye birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Teröre karşı tek yumruk olduğumuzu, dolayısıyla bundan sonraki mücadelemizin bu şekilde devam edeceğiyle ilgili vurgu yaptılar. Ayrıca, teröre karşı hiçbir zaman taviz verilmeyeceğini ve bu hain saldırının karşılık bulacağını da ifade ettiler.  Yani zaman, her zamanki gibi birlik olma zamanı ve birlik beraberliğin partisi olmaz. Bir daha terör belasını defedene kadar terör konusunda taviz asla sözkonusu değildir. Terörle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Milletimizin teröre karşı her daim gösterdiği dirayet ve mücadeleyle bu terör belasını hep birlikte bitireceğimize olan inancım tam.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.