Terör Yüzünden Bacağını Kaybeden Gaziye Tuvalet Temizlettirdiler

Terör Yüzünden Bacağını Kaybeden Gaziye Tuvalet Temizlettirdiler

Güneydoğu askerlik görevini yaptığı esnada teröristlerin saldırısı sonucu sol bacağını dizinden itibaren kaybeden gazi Abdurrahman Doğan'a iş geç gitti diye tuvalet temizlettiler.

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde Karayolları'na ait bir şantiyede çalışan gaziye, bir gün işe geç gidince tuvalet temizleme cezası verdiler. Gazinin tuvalet paspaslarken çekilen fotoğraflarının sosyal medyaya düşmesi üzerine olay büyük tepki topladı.

İşe bir gün geç kaldı diye gaziye saygısızlık

Hakkari Çukurca'da bir karakolda askerlik yaparken PKKlılar tarafından saldırıya uğrayan Abdurrahman Doğan iddiaya göre işe bir gün geç kaldı diye gururunu kıracak şekilde tuvalet temizlettiler.  Abdurrahman Doğan, protez bacağıyla tuvaletleri paspaslarken bir mesai arkadaşı da cep telefonuyla fotoğrafını çekti. Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan görüntüler, kısa sürede büyük tepki çekti.

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-05-07 19:58:41Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Abdurrahman Doğan, konuyla ilgili kendisine telefonla ulaşan gazetecilere yaptığı açıklamada, "Aslen Erzurumluyum. 14 Mayıs 1994’te askerken Hakkari Üzümlü Karakoluna terör örgütü tarafından yapılan saldırıda bir bacağımı diz kısmından kaybettim. Karayollarında kantar işçisi olarak çalışıyorum. Bir gün işe geç geldim diye bana tuvalet temizleme cezası verdiler. Şimdi bile olsa canımı seve seve bu vatan için vermeye hazırım. Ben kantar tartım sorumlusuyum. Engelli halimle tuvalet temizlemek gücüme gidiyor" dedi.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ise durumdan haberi olmadığını belirterek, "Konuyu araştıracağım. Bilgi edindikten sonra gerekeni yapacağım" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.