Teröristi Engelledi Şehit Oldu

Teröristi Engelledi Şehit Oldu

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında vurulan teröristin silahına uzanarak insanlara ateş etmesini engelleyen kahraman Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu hayatını kaybederek şehit oldu.

Dün gece düzenlenen ve tüm dünyada yankı uyandırıp tepki toplayan Atatürk Havaalanı'ndaki saldırıda bir polis tarafından vurulan teröristin silahına yetişmesini engelleyen Gümrük Muhafa Memuru Şehit Oldu. Öte yandan teröristi vuran ve yaralanan polis memurunun tedavisi devam ediyor.

Canlı bombayı vuran polis memuru ameliyat geçirdi

Dün gece gerçekleştirilen terör saldırısında acı tablo büyümeye devam ediyor. Elinde kalaşnikofuyla ilerleye terörist ilk başta bir polis memuru tarafından vurulmuş polis memuru yaralanmıştı, yere düşen teröristin elinden fırlayan silahına sürünmesine izin vermeyen Gümrük Muhafa Memuru Umut Sakaroğlu ise hayatını kaybetti. Sakaroğlu hakkında konuşan ve isminin verilmesini istemeyen bir kişi ise Sakaroğlu'nun da silahlı olduğunu ve teröristle boğuşmaya girdiğini söyledi. Sakaroğlu'nun teröriste müdahalesinin ardından teröristin bombayı patlattığını söyleyen aynı kişi ayrıca, teröristin Sakaroğlu'nun müdahalesi olmasaydı çok daha büyük bir can kaybına sebep vereceğini belirtti.

Öte yandan teröristi vuran polis memuru dalağına isabet eden parçalar yüzünden ameliyata girdi. Polis memurunun dalağı alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.