Tesla’dan beklenen Türkiye hamlesi geldi

Tesla’dan beklenen Türkiye hamlesi geldi

Otomobil piyasasında taşları yerinden oynatan Tesla, nihayet ülkemize geliyor. Uzun süredir gündemde olan Tesla Türkiye pazarı için ilk somut adımı atıyor. İşte Tesla Türkiye iş ilanı ve detayları!

Elektrikli otomobil denilince ilk akla gelen marka olan Tesla ve şirketin kurucu ortağı Elon Musk, gündemden düşmüyor. Uzun bir süredir merakla beklenilen Tesla, ülkemizde ilk adımları atmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde resmi Twitter hesabından bu yıl içerisinde Türkiye pazarına girmeyi planladıklarını söyleyen Elon Musk, bu doğrultuda ilk adımı da attı. Tesla resmi internet sitesi üzerinden İstanbul’da ilk iş ilanı yayınlandı.
Ülkemize geleceği gün merakla beklenirken Tesla Türkiye için, servis yöneticisi pozisyonunda iş başvurusu almaya başladı. Buda şirketin ülkemize resmi olarak geleceğinin kanıtı olarak işaret edildi.

Halihazırda 3 farklı modelle otomobil piyasasında yer alan Tesla, ayrıca önümüzdeki günlerde oldukça iddialı bir tırla asfaltlara çıkacak. Bunun yanı sıra 0’dan 100’e 1,9 saniyede çıkan Roadster 2 modelini tanıtan Tesla, bakalım ülkemizdeki ilk mağazasını ne zaman açacak?
 

Kaynak: Shiftdelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.