Tesla’nın kablosuz şarj cihazı için iyi haber!

Tesla’nın kablosuz şarj cihazı için iyi haber!

Elektrikli otomobil denilince ilk akla gelen üretici olan Tesla oldukça çalkantılı bir dönemden geçiyor. Elon Musk, 72 milyar dolar değerindeki şirketi borsadan çıkarmayı planlarken, kısa bir süre sonra kararından vazgeçtiğini açıklamıştı.

Şirketin geleceği hakkında tartışmalar devam ederken, kısıtlı sayıdaki teknolojik aksesuarlarına bir yenisini daha ekleyen Tesla’nın Qi kablosuz şarj cihazını internet sitesine eklediğini, kısa süre sonra kaldırdığını sizlere duyurmuştuk.

Tesla Qi kablosuz şarj cihazı yeniden satışa sunuluyor!
 

Kullanıcıların uzun süredir beklediği bu cihaz nihayet yeniden satışa sunulacak. Zira, 16 dolarlık bir indirime giden Tesla, şarj cihazının fiyatını 49 dolara olarak değiştirdi. Bu nedenle daha önce sipariş verenlere aradaki fark iade edildi.


Bu kablosuz şarj cihazı, 6000 mAh’lık bataryası sayesinde bir power bank olarak kullanılabiliyor. USB-C çıkışı bulunan şarj cihazı, standart USB girişi ile farklı cihazlar ile kullanılabilirken, içerisindeki bataryanın şarj edilmesi sağlanabiliyor.


Beyaz ve silah olmak üzere iki farklı renk sunuluyor. Ayrıca, Qi’ın teknik anlamda Kablosuz Güç Konsorsiyumu tarafından 4 cm’ye kadar mesafelerde endüktif şarj için geliştirilen açık bir arabirim standardı olarak tanımlandığını belirmek isteriz.

Kaynak: Shiftdelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.