TEV Bursiyerleri “Birlikte Daha Güçlüyüz” mesajı verdi

TEV Bursiyerleri “Birlikte Daha Güçlüyüz” mesajı verdi

Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi tarafından düzenlenen “Bursiyer Buluşmaları” 16 Şubat 2018 tarihinde Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Eski ve yeni bursiyerlerin bir araya geldiği geceye müzik, dans ve söyleşiler renk kattı.

 

TEV'in "Geleceğin Adı Umut Olsun" vizyonuyla 2017 yılında başlattığı etkinlikler,  TEV İzmir Şube tarafından düzenlenen “Bursiyer Buluşmaları”  ile  devam ediyor.

2017-2018 eğitim-öğretim döneminde TEV burslarından faydalanmaya hak kazanan öğrencilere, bursu devam eden kıdemli bursiyerlerin ev sahipliği yaptığı gecede renkli ve keyifli dakikalar yaşandı. Tepekule Kongre Merkezi’nin yer sponsoru olduğu gecemizde her etkinliğimizde bizlere destek olan Bortar Yemek firması da kokteyl sponsoru olarak gençlerimizi muhteşem lezzetleriyle buluşturdu. Üniversite hocalığının dışında hobi olarak DJ lik yapan  Engin Deniz Eriş’in  müzikleriyle coşkusu ve temposu yüksek geçen gecede TEV İzmir Şube  ekibi ve Sosyal Komite üyeleri "Geleceğimiz Sizlersiniz" mesajı verdi.

Bursiyerlerin iletişimlerinin kuvvetlenmesi ve birbirine daha bağlı bir aile haline gelmelerinin sağlanması amacıyla İzmir Şube Sosyal Komitesi tarafından düzenlenen geceye katılım yoğundu.TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar, TEV İzmir Şube  Yürütme Kurulu ve Onursal Başkanı Salih Özen,  TEV İzmir Şube Sosyal Komite Başkanı Alparslan Mater ve TEV Gönüllülerinin de katıldığı gecede TEV Bursiyerleri de böyle büyük bir camianın içinde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.İzmir ve çevre illerdeki devlet üniversiteleri ve liselerinden katılan 200’den fazla gencin ilk kez bu denli geniş bir katılımla bir araya geldikleri gecede, kıdemli bursiyerler de yer aldı.

Öğrencilik yıllarında bursiyer olarak TEV camiasında yer alan ve meslek sahibi olup hayata atıldıktan sonra da TEV ile gönül bağı devam eden kıdemli bursiyerler, yeni bursiyerlere TEV’i anlattılar.

Tüm gençlerin hep bir ağızdan “birlikte daha güçlüyüz” dediği gece, gençlerin bir sonraki etkinlikte buluşma sözü vermeleriyle son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.