TGF yönetim kurulu, Kuşadası'nda toplandı

TGF yönetim kurulu, Kuşadası'nda toplandı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu Toplantısı, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde Kuşadası'nda yapıldı.

Kuşadası Pine Bay Otel'de gerçekleştirilen toplantıda gerek ülkenin, gerekse Türk basınının gündemindeki öncelikli sorunları içeren konular masaya yatırılırken, TGF'nin 2017 yılı için öngörülen Stratejik Çalışma Planı değerlendirildi.
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, yönetim kurulu toplantısının İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin 70. Yıl kutlamasına ve İGC üyelerinin Geleneksel Yıllık Buluşması'na denk gelmesinin ayrı bir anlamı bulunduğunu belirterek şunları söyledi:
"Öncelikle Genel Başkan Yardımcımız Sevgili Misket Dikmen'in şahsında İGC Yönetimi'ne, nazik misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyor, tüm İGC üyelerini sevgi ve saygıyla selamlıyoruz. İGC, Federasyonumuz'un asli unsurlarından ve temel taşlarından biridir. Ülkemizin nitelikli meslek kuruluşlarının başında gelenlerden biri olan İGC'nin 70. Gurur Yılı'nı kutluyor, daha nice başarılı seneler diliyoruz. TGF olarak çok zor bir süreçten geçen ve gündemi neredeyse her gün, hiç de iç açıcı olmayan sıcak gelişmelerle dolup taşan ülkemizde olup bitenleri hassasiyetle takip etmekte, bütün bunlardan doğan toplumsal sorunlara sorumlulukla yaklaşmaktadır. Aynı şekilde bu ağır sorunlar karşısında alınması gereken inisiyatifleri almakta, Federasyonumuz bünyesinde bulunan 25 bine yakın meslektaşımızı an be an bilgilendirmektedir. Federasyonumuz bununla birlikte; düşünce, ifade ve haber alma hürriyeti ile basın özgürlüğü başta olmak üzere, giderek çok daha derin ve çetrefilli problemlerle karşı karşıya bulunan Türk basını ile ilgili geniş kapsamlı değerlendirmelerde bulunmaktadır. Yönetim Kurulumuz'un tam anlamıyla bir beyin fırtınası sonucunda gerçekleştirdiği çalışmalar, 'Sorunlar ve Çözüm Yollarıyla Türk Medyası Dosyası'na dönüştürülmekte, ilgili devlet adamları ve kurumları ile periyodik olarak paylaşılmaktadır. İşte İGC'nin ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz TGF yönetim Kurulu Toplantımız da, bu rapora anlamlı ve yararlı katkılar koyan verimlilikte geçmiştir. Bu vesileyle İzmirli meslektaşlarımızı bir kez daha kutluyor, saygılar sunuyoruz.”
Öte yandan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında nezaket ziyaret bulundu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.