TGS İzmir Şubesi üyeleri ve ailelerine Batıgöz’de indirim

TGS İzmir Şubesi üyeleri ve ailelerine Batıgöz’de indirim

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) İzmir Şubesi üyeleri, Batıgöz Hastaneleri’nde alacakları muayene hizmeti ve diğer hizmetlerden indirimli olarak yararlanacaklar. 

Batıgöz Sağlık Grubu ile TGS İzmir Şubesi arasında imzalanan protokol ile sendika üyesi basın çalışanları, Batıgöz Hastanelerinde muayeneler için yüzde 20, tetkikler için yüzde 15 ve lazer ile ameliyatlar için yüzde 10 oranında indirime hak kazandı. Söz konusu indirimden TGS İzmir Şubesi üyeleri ile birlikte birinci derece akrabaları da (anne, baba, eş ve çocuk) yararlanabilecek. Batıgöz’ün TGS İzmir Şubesi üyelerine özel indiriminden yararlanmak isteyen basın çalışanlarının, TGS üye kartlarını kayıt sırasında göstermeleri yeterli olacak.

Protokol imza töreninde konuşan TGS İzmir Şube Başkanı Halil İbrahim Hüner, basın sektörünün demokrasi ve özgürlükler anlamında olduğu kadar maddi olarak da zor bir dönemden geçtiğini söyledi. TGS İzmir Şubesi olarak üyelerinin zorunlu sağlık harcamalarına belirli bir oranda katkı sağlayabilmek için Batıgöz ile protokol imzaladıklarını ifade eden Hüner, şunları kaydetti:

 “Hayatlarını yazarak ve okuyarak kazanan gazetecilerin ciddi bir bölümü gözlük ve lens kullanıyor. Dolayısıyla birçok meslektaşımız, periyodik olarak göz muayenesi olmak zorunda. Bu muayenelerini tıbbi açıdan kaliteli, hızlı ve uygun maliyetli olarak yapabilmeleri adına TGS İzmir Şubesi olarak, Türkiye’nin önde gelen göz sağlığı kurumlarından Batıgöz ile bir protokol imzaladık. Üyelerimiz ve birinci derece akrabaları, Batıgöz Hastanelerinde muayenelerde yüzde 20, tetkiklerde yüzde 15 ve lazer ile ameliyatlarda yüzde 10 indirim alacaklar. Duyarlı yaklaşımıyla bu imkanı sağlayan Batıgöz Sağlık Grubu’na teşekkür ediyoruz.”

Protokole Batıgöz Sağlık Grubu adına imza atan Ege Bölge İş Geliştirme Sorumlusu Ali Anıl İpek de TGS İzmir Şubesi üyelerine en kaliteli sağlık hizmetini verecek olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Batıgöz Çankaya ve Şirinyer’de göz, Balçova’da ise gözün  yanı sıra 18  branşta poliklinik hizmeti sunmaktayız’’dedi.

TGS İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Engin Tatlıbal ise önümüzdeki dönemde daha fazla sağlık kurumuyla benzer protokolleri yapmak istediklerini bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.