The Irish Pub Alsancak, yeni adresiniz olacak!

The Irish Pub Alsancak, yeni adresiniz olacak!

İzmir'de güzel müzik, yemek ve eğlencenin iddialı adreslerinden olan The Irish Pub Alsancak, haftanın 7 günü canlı müzik ve DJ performanslarıyla konuklarını ağırlıyor.

The Irish Pub Alsancak'ın sahibi Gazahan Ayçiçek, Alsancak'ta elit bir kitlenin buluşma noktası olarak bir yıldır hizmet verdiklerini söyledi.

Mekanda, zengin bir içki ve yemek mönüsünün olduğunu belirten Ayçiçek, “Hijyenik bir ortamda güzel yemek ve eğlencenin bir arada olduğu bir konsept yarattık. Mönümüzde dünya viskileri ve biralarının da olduğu zengin bir içeriğimiz mevcut. Ayrıca kokteyllerimiz de hem tadıyla hem de görsel sunumuyla beğeniliyor. Yemek olarak atıştırmalıklar, şarap, viski ve bira eşleşmeleri, makarna pizza salata çeşitleri ve dünya mutfaklarının seçkin örnekleri bir arada sunuyoruz” dedi.

Haftanın belli günlerinde akustik ve DJ performanslarıyla konuklarına müzik ziyafeti de sunduklarını ifade eden Gazahan Ayçiçek, sabah 10.00 ve gece 02.00 saatleri arasında haftanın 7 günü açık olduklarını ifade etti.

Ayçiçek, “ Pazar ve Çarşamba günleri Zeynep Yavuz'la akustik müzik, Pazartesi ve Perşembe günleri ise Tezgah canlı şarkılarıyla müzikseverlerle buluşuyor. Diğer günlerde ise DJ performanslarıyla konuklarımızı ağırlıyoruz. İyi, müzik yemek ve eğlence arayanları The Irish Pub Alsancak'a bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.