TheLifeCo’da sağlığınıza yatırım fırsatına dönüştürün

TheLifeCo’da sağlığınıza yatırım fırsatına dönüştürün

TheLifeCo Wellbeing, Bodrum ve Antalya merkezleri yeni yıla özel bir kampanya ile merhaba diyor

 Bağışıklık sistemini güçlendirmenin ve sağlıklı yaşama bilinci edinmenin önem kazandığı şu günlerde, kişinin sevdiklerine ve kendine hediye edebileceği; TheLifeCo’nun ödüllü programları “2 kal 1 öde” fırsatı ile sunuluyor. Aynı odada konaklama şartı ile, sınırlı sayıda oda için geçerli olacak “2 kal 1 öde” fırsatından yararlanmak için TheLifeCo Bodrum’da Şubat, TheLifeCo Antalya’da ise Mart sonuna kadar rezervasyon yaptırmış olmak gerekiyor. 

Kısıtlama dönemini, aileniz ve kendiniz için TheLifeCo’da sağlığınıza yatırım fırsatına dönüştürün

Kış aylarında şehrin soğuk ve karamsar atmosferinden, kapalı alanlarda virüs tehdidinden birkaç günlüğüne uzaklaşarak, Akdeniz ve Ege’nin ılıman hava koşullarında ve en gözde sağlıklı yaşam merkezlerinde sağlığınıza yatırım yapmak mümkün. Kış mevsiminin gelişi ile zayıflayan bağışıklık sistemi bedeninizi hastalıklara ve virüslere karşı daha da savunmasız hale getiriyor. Pandemi ve kısıtlamaların etrafımızı sardığı ve evlerimize kapandığımız bu dönemde ise bağışıklığımızı güçlü tutmak daha da önemli hale geliyor. 

Özellikle uzaktan online çalışma sistemiyle ofis hayatını sürdüren bireyler için güvenli ve sakin bir çalışma ortamı sağlayan TheLifeCo Wellbeing merkezleri Bağışıklık Protokolü, Ozon terapisi ve Glutatyon gibi damar yolu uygulamaları ile misafirlerinin kısa sürede güçlü bir bağışıklık kazanmasını sağlıyor. TheLifeCo Bodrum ve Antalya’da beslenme ve yenilenme programları, vücudu toksinlerden arındırırken aynı zamanda vücuda gerekli vitamin, mineral ve aminoasit takviyesini sağlıyor.  Yoga ve meditasyon seansları gündeme bağlı duygu durumu değişikliklerinin de önüne geçilmesini, ruhsal ve zihinsel stresten uzaklaşmayı sağlıyor.

TheLifeCo Akra Antalya çocuklu aileler tarafından da tercih ediliyor

Merkezlere giriş öncesi Covid testi uygulamasının zorunlu olmasının yanı sıra Sağlık Bakanlığı tarafından her ay sıkı denetimler sonucu yenilenen “Güvenli Turizm Sertifikası” ile misafirlerine güvenle arınma ve yenilenme imkânı tanıyan TheLifeCo; pandemi nedeni ile kışı Bodrum ve Antalya’da geçirecek olan ünlülerin de sağlıklarına yatırım yapmak üzere tercih ettiği sağlıklı yaşam merkezi olarak biliniyor. Yakın zamanda Kıvanç Tatlıtuğ’dan Rıza Kocaoğlu’na, Tuba Ünsal’dan Özge Ulusoy’a birçok ünlü ismi ağırlayan TheLifeCo; bedensel, zihinsel ve ruhsal olarak yenilenme sağlayan programlar ile ünlülerin uğrak yeri olarak tanınıyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.