Thodex'in ilk reklam filmi yayınlandı

Thodex'in ilk reklam filmi yayınlandı

Global kripto para alım satım platformu Thodex, üçüncü yaşını reklam kampanyasıyla kutluyor. Reklam filminde her kesimden insanın Thodex’i kullanıp kolayca kripto para alıp sattığı vurgulanıyor.

Türkiye’nin global kripto para alım satım platformu Thodex, sektördeki üçüncü yılını ve ABD’den aldığı lisans sayesinde kullanıcılarına tam donanımlı global bir platform sunmaya başlamasını reklam kampanyasıyla kutluyor.

New & Old Media ajans tarafından hazırlanan, prodüksiyonunu The House Film’in yönetmenliğini de Ali Ata Akel’in yaptığı televizyon mecrasına özel reklam filminde, iki ana karakter üzerinden kampanya anlatılıyor. Reklam filminde her yaştan ve her kesimden insanın Thodex’i kullanıp kripto para alıp satabildiği vurgulanıyor.

Kampanyanın tanıtımı Türkiye ve ABD başta olmak üzere tüm dünyada dijital ve basılı yayın mecralarında gerçekleştirilecek. Türkiye’de billboard’lar, ulusal ve sektörel TV kanalları, gazete ve dergiler, sosyal medya mecraları ve arama motorlarında sponsorlu reklamlar, sosyal medya mecralarındaki influencer ve ünlü tanıtımları ve daha birçok mecra kullanılarak tanıtım 360 derece yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.