THY'den gençlere 19 Mayıs indirimi

THY'den gençlere 19 Mayıs indirimi

Türk Hava Yolları (THY) 19 Mayıs günü bilet alacak gençlere yüzde 50 indirim uygulayacak.

Türk Hava Yolları (THY), 1 Haziran ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasındaki yurt içi uçuşları için 19 Mayıs günü bilet alacak olan öğrencilere yüzde 50 indirim imkanı tanınacağını açıkladı.

THY'nin sosyal medya hesaplarından kampanyayla ilgili yapılan paylaşımda, "THY ayrıcalıklarıyla öğrenciler biletlerini 19 Mayıs’ta alıyor, 1 Haziran-31 Aralık 2023 tarihlerinde yurt içine yüzde 50 indirimli uçuyor." ifadeleri kullanıldı.

60202.jpg

THY'nin yaptığı duyuruda şu ifadeler yer aldı:

Kampanya 19 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak satış ve biletlemelerde geçerli olmak üzere, 01 Haziran 2023 – 31 Aralık 2023 tarihinde uygulanacak uçuşlar için geçerlidir.

Kampanya tüm yurt içi, tek yön ya da gidiş dönüş Ekonomi Kabin uçuşlarda B, M, A, H, S, O, E, Q, T ve L ücret sınıflarında tüm paketlerdeki net ücretler üzerinden % 50 öğrenci indirimi olarak uygulanacaktır, vergi ve harçlar dahil değildir.

Kampanya 23 Haziran 2023 – 2 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde geçerli değildir. Kampanya Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Codeshare seferlerde geçerli değildir. Kampanya Anadolu Jet seferleri için tüm satış kanallarından uygulanabilecektir. Web ve mobil satışları için www.thy.com adresinden ve mobil uygulamasından indirim sağlanabilecektir.

Öğrenci avantajlarından sadece Miles&Smiles üyesi öğrenciler yararlanabilir. Üye olmayan kişilerin kampanyadan faydalanabilmek için öncelikle Miles&Smiles üyesi olmaları gerekmektedir. Miles&Smiles üyelik numarası “Öğrenci Başvuru Formu” doldurulurken girilecektir.

Miles&Smiles üyeliği bulunan/oluşturan ve Türkiye’de okuyan T.C. vatandaşı öğrenciler Miles&Smiles üyelik hesapları içerisinde “Kişisel Bilgiler” alanında bulunan “Öğrenci” seçeneğini işaretlemesi gerekmektedir. Bu alan işaretlendikten sonra sistem üzerinden kontroller sağlanacak ve öğrenci statüsünde işlem yapabileceği teyit edilecektir. Öğrenci statüsü onaylanan kişiler avantajlardan faydalanmaya başlayabilir.

Türkiye’de öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler ve yurt dışında öğrenim gören T.C. vatandaşlığı şartı bakılmaksızın tüm öğrenciler Miles&Smiles üyesi olduktan sonra Türk Hava Yolları web sitesinde bulunan “Öğrenci Başvuru Formu”nu doldurabilir ya da satış ofislerine giderek öğrenci kaydını yaptırabilir.

Online öğrenci başvuru formu üzerinden kayıt tamamlandıktan sonra ortalama 7 iş günü içerisinde Türk Hava Yolları tarafından gerekli kontroller sağlanacak ve öğrencilik durumu onaylanan kişiler kendilerine yapılan bildirimden sonra öğrenci avantajlarından yararlanmaya hak kazanacaklardır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.