THY'nin Batman v Superman'inden Rekor Bekleniyor

THY'nin Batman v Superman'inden Rekor Bekleniyor

Türk Hava Yolları'nın sponsorluk yaptığı Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmi ABD'de ilk günden 27.7 milyon dolar hasılat yaptı.

Türk Hava Yolları sponsorluğundaki Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmi ABD'deki açılış gecesinde 27.7 milyon hasılat yaptı. Filmin ilk günden bu kadar büyük bir hasılat yapmasının ardından ABD'de gösterime girdiği birinci haftasında 150, dünyada ise 450 milyon dolar hasılata ulaşması bekleniyor.

Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunu üstlendiği Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmi, Paskalya Bayramı'na denk gelen hafta sonlarında gösterime giren filmler arasında rekor kırdı. Daha önce bu rekor Hızlı ve Öfkeli 7 filminin Paskalya Bayramı'ndaki 15.7 milyon dolar hasılat elde eden açılış gecesindeydi. Daha açılış gecesinden 27.7 milyon dolar hasılat elde eden filmin, bir hafta içerisinde sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde 150 milyon dolara ulaşması hedefleniyor.

Batman v Superman ABD'de 150 milyon dolarlık hasılat elde ederse ilk gösterim hafta sonunda hasılat rekoru kıran filmler sıralamasında 12. sıraya yerleşecek. Filmin ABD gösteriminden elde edilen hasılat gelirine, dünya çapındaki gösterim gelirleri de eklendiğinde, 450 milyon doları aşması bekleniyor. Hasılatı taşıyacak ülke gösterimi olarak 1,357 milyar nüfuslu olan ve dünyanın en büyük ikinci sinema pazarı olduğu belirtilen Çin gösterimi görülüyor.

Türk Hava Yolları ve filmin yapımcısı Warner Bros Pictures arasında gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması uyarınca, THY'nin filosunda bulunan Boeing 777-300 ER tipi bir uçak her iki tarafı bir süper kahramanı temsil edecek şekilde giydirildi. Uçağın bir tarafında Superman diğer tarafında Batman logosu bulunuyor. Türkiye'de de dün vizyona giren filme çok büyük ilgi gösteriliyor

medyaege-batman-v-superman

ABD'de gösterime giren ilk hafta sonu hasılatı rekorunu geçen yıl gösterime giren 250 milyon dolarlık hasılat elde eden Star Wars'ın yeni filmi elinde tutuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.