Ticaret Borsası Başkanı: ELİDAŞ hedef büyütüyor

Ticaret Borsası Başkanı: ELİDAŞ hedef büyütüyor

İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve ELİDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Barış Kocagöz, ELİDAŞ'ın hedef büyüttüğünü açıkladı.

Ege Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. (ELİDAŞ), ürün senetlerini elektronik olarak oluşturan ilk depo olma özelliğini taşıyor. İlklerin öncüsü ELİDAŞ, 2011 yılında 17.000 ton kapasite ile çıktığı yolculuğuna 35.000 ton kapasite ile devam edecek.

ELİDAŞ’ın kapasite arttırımı ile inşa ettiği yeni deposu, Bakanlık, TOBB, şirket ortakları, iş ve siyaset dünyasından temsilcilerden üreticilere kadar oldukça geniş bir kitlenin katılımıyla gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

elidas-dis-cekim.jpg

2011 yılında Türkiye’deki ilk pamuk lisanslı deposunu hizmete sunarak hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirten İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve ELİDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Barış Kocagöz, “ELİDAŞ; İzmir Ticaret Borsası başta olmak üzere, diğer ticaret borsaları, üretici birlikleri ve finans kurumlarından oluşan 17 ortaklı yapısı ile bugün “kazan kazan” ekosistemlerinin en başarılı örneklerinden biridir. 2011’de başladığımız bu yolda artık çok daha sağlam adımlarla yürürken, bu sistemin tümüyle hayata geçirilmesinde ELİDAŞ olarak rol model olduğumuzu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bugün geldiğimiz noktada ELİDAŞ’ın başarısı bunlarla da sınırlı değil; çünkü Elidaş, ürünlerin çağdaş bir şekilde pazarlanmasında ve yeni çağdaş modern sistemin oturtulmasında büyük bir başarıya da imza attı. Şu anda henüz Eylül ayında hasat başlamamışken dahi kapasitemiz dolmak üzere, yeni depomuzla birlikte çok daha yüksek kapasitede hizmet vermeye ve üreticilerimize daha çok olanak sağlamaya devam edeceğiz. 20 Eylül’de gerçekleştireceğimiz açılış törenimize tüm paydaşlarımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.