Ticaret Borsasında seçim maratonu başladı

Ticaret Borsasında seçim maratonu başladı

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, geçen seçimde olduğu gibi yine tek liste olarak seçime girmenin gururunu yaşadı.

Akhisar Ticaret Borsası olağan genel kurulunda teşekkür konuşması yapan Alhat "Bugün itibarıyla Akhisar Ticaret Borsası, Ege Bölgesi'ndeki 17 ticaret borsası arasında işlem hacmini en çok artıran borsa oldu. Türkiye'deki tüm borsalar arasında ise ikinci sırada yer aldı. Yapılan işlemlerden topladığımız gelirleri yine üyelerimizin menfaatine projelerde kullanıyoruz. İcraatımızın en kısa özeti budur. Yeni dönemde de üyelerimizin iş ve aşını büyütmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

1664622669888-foto1.jpeg

STOKLAMA SORUNU TARİH OLACAK

İlk etapta 6 bin 500 ton kapasite planlanan Türkiye’nin ilk zeytinyağı lisanslı deposunun inşaatını başlatmak için gerekli prosedürlerin uzun süreç aldığına dikkat çeken Alhat "Başladığımız işin peşini hiç bırakmadık. Akhisar Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde 9 dönümlük arazinin, Akhisar Ticaret Borsası Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketine tahsisi imzalarını kısa süre önce attık. Bu lisanslı depo ilk olması nedeniyle üstünde büyük bir sorumluluk var, başarı olması çok önemli çünkü sorunsuz çalıştığı görüldükten sonra ülkemizin çeşitli yörelerinde de benzerlerine örnek olacak ve sektörümüzün önemli bir eksiği olan stoklama sorunları sona erecek. Tek hedefimiz var. Üretenin, hak ettiğini alması" dedi. Bunu yaparken tüketicileri de gözettiklerini ifade eden Alhat, perakende zeytin ve zeytinyağında KDV'nin yüzde 1'e indirilmesi için yaptıkları çalışmanın da olumlu sonuçlandığını hatırlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.