TikTok güncelleniyor! Video süreleri yeniden artacak

TikTok güncelleniyor! Video süreleri yeniden artacak

Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan sosyal medya devlerinden TikTok, video süreleriyle ilgili yeni bir güncelleme yapacak.

Son yılların en popüler platformlarından biri olan ve dünyaya hitap eden TikTok, yeni özelliklerle kendisini güncellenmeyi sürdürüyor. Oldukça geniş bir kitleye sahip olan sosyal medya devi, son güncellemesinde video yükleme sürelerini üç dakikaya çıkarmıştı. Şimdi ise bu süreyi biraz daha artırmaya hazırlanıyor. Yakın zamanlı bir rapora göre Çinli şirket, sonraki güncellemeyle birlikte video süresini 5 dakikaya çıkaracak. Kullanıcılar bu sayede daha uzun videolar çekebilecek ve süre konusunda kesinlikle rahatlayacaklar.

Sosyal medya yorumcusu Matt Navarra’ya göre şirket, video sürelerini beş dakikaya çıkaracak bir yeniliği test ediyor. Hesap güncellemesinin ekran görüntüsünü paylaşan Navarra, buradaki bildirim ile video süresinin uzatılacağını onaylıyor.

eopd8roxuaaui0k.jpg

Çinli şirket 60 saniye sınırını üç dakikaya çıkarmak için Aralık ayında testlere başlamıştı. Ardından Temmuz ayında bu yenilik kullanıcılara sunuldu. Şimdi ise platform, üç dakikayı da aşarak bu süreyi 5 dakikaya kadar destekleyecek. Güncellemenin birkaç hafta içinde piyasaya sürülmesi tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.