TikTok, o kullanıcılar için yeni özellik getiriyor!

TikTok, o kullanıcılar için yeni özellik getiriyor!

TikTok; tüm dünyaya yayılan akımları ve birçok kullanıcı tarafından rağbet görmesiyle ön plana çıkıyor. Şirket, yakında gelmesi planlanan bu yeni özellik sayesinde daha da çok kişiye ulaşmayı hedefliyor.

TikTok konseptlerini genişleterek hem kullanıcıların platformda geçirdikleri süre boyunca sıkılmamalarını; hem de daha çok eğlenmesini amaçlıyor. TikTok, bu konsept için yurt dışında oldukça popüler olan tarif uygulaması Whisk ile işbirliği yaptı. Bu yeni özellik, tarif kartlarını ve benzeri çeşitlerini içeriyor. Temel olarak amaç, eğer platformda herhangi bir tarif videosu görürseniz, tarifi okumanıza izin verecek bir çeşit tarif kartına da erişebileceksiniz.

Tariflerin ve yemek pişirme videolarının uzun vadede biraz daha etkili olmasına yardımcı olacağı için birçok kullanıcı tarafından şimdiden beğenildi. Sadece eğlence değeri sağlamak yerine, TikTok’u genel olarak yemek pişirme tabanlı içerik için bir merkez haline getirme potansiyeline sahip olarak da görülüyor.

Yemek tabanlı içerikler, diğer sosyal medya platformlarında da oldukça popüler

Diğer sosyal medya platformlarındaki yemek tarifleri de oldukça rağbet gören videolar arasında yer alıyor. Bu platformdaki birçok kullanıcı da, yeni içeriğin gelmesinden oldukça memnun. Şirketin yeni özelliği sayesinde birçok kullanıcıyı TikTok’a katılmaya teşvik edeceğini ve aynı zamanda daha fazla içerik oluşturulmasını hedeflediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.