TikTok'da büyük değişik geliyor!

TikTok'da büyük değişik geliyor!

TikTok, kendini geliştirmeyi sürdürüyor.

Bir kesim tarafından acımasızca eleştirilse de bir kesimin çok sevdiği TikTok özellikleri zaman için daha aşina olduğumuz bir hal alacak. TikTok Instagram benzeri özelliklere kavuşuyor.

Kendini yenilemeyi sürdüren TikTok özellikleri ile daha aşina olduğumuz bir hal almaya başlıyor. Son çıkan bilgilere göre, TikTok Instagram özelliklerinden ilham aldığı görülen bir dizi yeni özellik üzerinde çalışıyor. Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkarılan özellikler Instagram’ı andırıyor.

Instagram’dan esinlendiği düşünülen özellikler arasında ızgara tarzı düzen, keşif sayfası ve hesap değiştirme özelliği yer alıyor. TikTok adına bir açıklama yapan sözcü, uygulama deneyimini geliştirmek için yeni yollar denediklerini belirtti. Sözcü, şirketin planları hakkında daha fazla bilgi vermekten ise kaçındı. Ancak, söz konusu özellikler üzerinde şirketin çalıştığını da doğruladı.

Geçen hafta teknoloji gündemine damga vuran haberlerden biri de Facebook’un TikTok için önemli bir rakip hazırlığında olduğuydu. Facebook gibi bir devin TikTok’u hedef aldığını düşünürsek, sosyal medya platformunun kendini yenilemek için son sürat çalışmalar yapmasının sebebini daha net bir şekilde anlayabiliriz.

ByteDance’in kanatları altındaki TikTok, 2019 yılının ilk yarısında bir önceki yıla göre yüzde 28 oranında büyüdü. Hindistan’da iki hafta yasaklanan uygulama yine de 344 milyona ulaşmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.