TikTok'tan flaş atılım! O sektöre giriyor

TikTok'tan flaş atılım! O sektöre giriyor

Sosyal medya platformu TikTok, ABD ile her ne kadar sorun yaşamış olsa da dünyanın en popüler mobil uygulaması olmasının önüne geçemedi.

TikTok, ABD merkezli Walmart ile bir iş birliği kuruyor. Bu sayede TikTok, Walmart ile kullanıcıları için canlı yayın sırasında alışveriş deneyimi sunacak.

TikTok Walmart ile ortaklık kurdu!

Milyonlarca gence seslenen TikTok aracılığıyla bazı ortaklıklar kuruluyor. O ortaklıklardan bir tanesi de Walmart ile oluyor. İlgi çekici ve yeni deneyimler sunmayı hedefleyen şirket, uygulama içindeki varlığını duyurmak istiyor. Walmart’ın TikTok hesabında gerçekleştirilecek canlı yayında 10 popüler TikToker toplamda 1 saat sürecek etkinlikle Walmart’ta sevdikleri ürünlerin tanıtımını yapacak. Canlı yayın alışveriş deneyimi TikTok için bir ilk ancak platformda bir süredir e-ticaret için adımlar atılıyor.

Sistem şu şekilde ilerliyor; TikTok Live sırasında, kullanıcılar platformdan hiç ayrılmadan uygulamanın en popüler içerik oluşturucularından bazılarının içeriğinde yer alan Walmart ürünlerini satın alabiliyor. ABD’deki TikTok için bir ilk olan bu uygulama, canlı yayın sırasında kullanıcıların alışveriş yapmasına olanak tanıyor.

İlerleyen süreçte Walmart ile yapılan bu iş birliğinin devam etmesi, bir ritüel haline gelmesi bekleniyor. TikTok’un başka ülkelerde farklı stratejiler uygulayıp uygulamayacağı henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.