Tinder ilk video özelliğini sunmaya hazırlanıyor

Tinder ilk video özelliğini sunmaya hazırlanıyor

Tinder video özelliği sunan uygulamalar kervanına katılmak için geri sayıma başladı. Tinder Loops ile ilk kez bir video özelliği sunmuş olacak.

Tinder Loops video özelliği nasıl kullanılacak?
 

Tinder, Kanada ve İsveç’teki iOS kullanıcıları ile video tabanlı Tinder Loops özelliğini test etmeye başlamış durumda. Bu kullanıcılardan gelecek geri bildirimler sonucunda, özelliğin diğer ülkelerdeki kullanıcılara da sunulup sunulmaması konusunda karar verileceği ifade ediliyor.

tinder-ilk-video-ozelligini-sunmak-uzere-tinder-loops-sdn-02.jpg

Loops, geleneksel videolar yerine Instagram ve Boomerang gibi uygulamalardan aşina olduğumuz kısa ve GIF benzeri tekrar eden videolar oluşturmanıza sağlayacak. Oluşturacağınız videoların sadece 2 saniye uzunluğunda olabileceğini belirtelim. Bu kısa süre içerisinde en güzel gülüşünüzü veya en karizmatik pozunuzu sergilemeniz şart. Daha sonra bunları kullanıcı profilinizde fotoğrafınızın yanına ekleyebileceksiniz.

iOS için Tinder uygulamasında Loops özelliğini kullanmak için profilinize gitmeniz ve Medya Ekle tuşuna basarak bir video yüklemeniz gerekiyor. Ardından tekrar etmesini istediğiniz kısmı seçiyor, bunu ön izliyor ve profilinize gönderebiliyorsunuz. Sadece video ve Live Fotoğraflar için destek sunulduğunu da not olarak düşelim.

Platform, kullanıcıların kişiliklerini sergilemesinde ve yeni arkadaşlıklar kurmasında bu yeniliğin etkili olacağı görüşünde. Ayrıca, sürenin 2 saniye olması ile utangaç kullanıcılara kolaylık sağlandığı düşünülüyor.

Kaynak: shiftedelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.