Tinder kullanıcı sayısında büyük artış!

Tinder kullanıcı sayısında büyük artış!

Tinder uygulamasının sahibi Match Group geliri, artan abone sayısı ile birlikte ciddi bir büyüme kaydetti.

Şirketin toplam çeyrek gelirinin yıllık yüzde 14 artarak 465 milyon dolara ulaştığı açıklandı. Döviz kuru etkili olmasaydı bu rakam yüzde 18 olacaktı. Burada artan Tinder kullanıcısı sayısı oldukça etkili oldu. Match Group gelir artışının en büyük sebebi ise Tinder kullanıcı sayısı artışı gösteriliyor. Ancak Match Group’un Match.com, PlentyOfFish, OkCupid ve Hinge gibi servislerin de sahibi olduğunu belirtmemizde fayda var.

Tinder ilk çeyrekteki sonuçlara göre 4.7 milyon abone sayısına ulaşmış durumda. Bu rakam, geçen çeyrek sonuçlarına göre 384 bin daha fazlayken, geçen yılın sonuçlarına göre 1.3 milyon daha fazla abone kazandığı gözüküyor. Tinder’a gelen kullanıcı ile birlikte Match’in abone sayısı da yüzde 16 artışla 8.6 milyon seviyesine yaklaştı. Yani Tinder kullanıcıları git gide çoğalıyor.

Bu servislerin yanı sıra diğer arkadaşlık servislerinin de son dönemlerde büyük bir artışta olduğu görülüyor. Ve önümüzdeki günlerde Tinder benzeri arkadaşlık platformların daha da çok abone sayısı ve gelir kazanacağı ön görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.