Tinder, Spotify ile yeni özelliğini sunacak!

Tinder, Spotify ile yeni özelliğini sunacak!

Facebook’un FaceDate hamlesinden sonra arkadaşlık uygulamalarında rekabet arttı. Popüler arkadaşlık uygulamalarından Tinder, Spotify ile müzik paylaşımını uygulamasına entegre etmek için testlere başladı!

Tinder, eşleştiğin kişiler ile Spotify üzerinden müzik paylaşma özelliğini uygulamasına entegre etmeye çalışıyor. İlk olarak MSPowerUser isimli blog tarafından tespit edilen ve daha sonrasında güvenilir kaynaklar tarafından onaylanan özellik, dünya çapında birçok pazarda yer almaya başladı.

Spotify, teste katılan tek yayın hizmeti oldu. Kullanıcılar Spotify hesaplarını uygulama ile ilişkilendirerek, eşleştikleri kişiler ile konuşmaları esnasında istedikleri müziği paylaşabilecekler. Test özelliğinin sızan ekran görüntülerine göre, kullanıcılar mesajlaşırken metin çubuğunun yanında bulunan yeşil müzik simgesine dokunarak paylaşımda bulunabilecekler. Rahatlıkla eşleştiğiniz kişiye göndermek istediğiniz şarkıyı aratabilecek veya seçebileceksiniz.

Şirket, henüz ileriye dönük bu özelliğin kullanılabilirliği ile ilgili herhangi bir ayrıntı sunmadı, ancak yakın zamanda test aşamasından çıkması ve kullanıcılara sunulması bekleniyor. Son birkaç yıl içerisinde, Bitmoji, Giphy ve GIF’ten çıkartmalar dahil olmak üzere platformuna birçok entegrasyon eklemişti bu yeni özellik de kullanıcıların dikkatini çekecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.