Tinder, yeni uygulaması ile dikkat çekiyor!

Tinder, yeni uygulaması ile dikkat çekiyor!

Tinder, son dönemlerde Facebook’un da ciddi bir rekabet ortamı yaratacağı düşüncesiyle, Tinder Lite projesini hayata geçireceğini duyurdu!

Tinder Lite, Tinder’ın daha az kaynak kullanan, daha düşük boyutlu, kırpılmış bir versiyonu. Özellikle güncelliğini yitirmiş cihazlarda yaşanan kötü Tinder deneyimini iyileştirmek adına yapılan bu kırpılmış versiyon, aslında bir süredir oldukça popüler bir akım.

Google, Facebook, Twitter, Uber, TikTok, Spotify gibi birçok uygulamanın da Lite versiyonları bulunuyor. Tinder‘ın böyle bir uygulamayı hayata geçirmesindeki bir diğer etken ise, Facebook. Dev sosyal ağ Facebook’un, yakın bir tarihte, Tinder’a rakip olacağı bilinen bir gerçek.Tinder, bu tarz bir kırpılmış bir uygulama ile eski cihazlarda da yer edinerek market payını büyütmeyi hedefliyor.

CEO Mandy Ginsberg tarafından yapılan açıklamaya göre Tinder kullanıcılarının, uygulamanın Lite versiyonuna olan ihtiyacının bir an önce giderilmesi gerekiyor. Bu nedenle Tinder ekibinin konuyla ilgili geliştirmelerinin sona yaklaştığını, uygulamanın kısa bir süre içerisinde indirmeye sunulacağını müjdeledi. Mandy Ginsberg, Lite versiyon ile ilgili net bir tarih vermekten kaçındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.