Tinder'da ilgilendiğiniz kişilerin sosyal medyada...

Tinder'da ilgilendiğiniz kişilerin sosyal medyada...

Tinder, ilgilendiğiniz kişilerin sosyal medya akışını görmenizi sağlayan "Feed" adında yeni bir özelliğini daha hizmete sundu. Feed özelliği, Instagram paylaşımlarından Spotify müzik listelerine kadar gerçek zamanlı bir akış oluşturuyor.

Aslında Feed özelliğindeki veriler Tinder’ın daha önce de sahip olduğu verilerden oluşuyor. Kullanıcılar Instagram ve Spotify hesaplarını bir süredir Tinder’la bağlayabiliyordu. Yani Tinder artık bu verileri kullanıcılarlada paylaşacak.

Tinder’ın açıklamasına göre Feed özelliği sadece eşleştiğiniz insanların sosyal medya akışını görmenizi sağlayacak ve hangi sosyal medya içeriğinizi paylaşmak istediğinize kendiniz karar verebileceksiniz. Ayrıca şirket bu özelliği insanların sorular olmadan birbirini tanımalarına yardımcı olacak bir araç olarakta tanımlıyor. İlgilendiğiniz kişileri daha iyi tanımaya yarayan bu özellik kullanıcılar açısından çok kullanışlı olacağa benziyor ve ilerleyen zamanlarda farklı sosyal medya platformlarınında Tinder Feed özelliğine eklenmesi bekleniyor. 

Güncelleme şu an için sadece Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada’da test ediliyor fakat yakın zamanda güncellemenin bütün kullanıcılar için aktif olması bekleniyor.

Kaynak: Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.