Tinder'da karşı taraftan daha rahat yanıt almak için bunu yapın!

Tinder'da karşı taraftan daha rahat yanıt almak için bunu yapın!

Reddit ve OKCupid, Tinder'daki deneyimleriyle ilgili bir grafik paylaştı. Analiz sonucunda, GIF'lerin Tinder'da metinlerden daha fazla yanıt aldığını ortaya çıkardı. Analiz edilen toplam 59 dosyadan yalnızca dokuzu buluşamadı.

Çevrimiçi randevular tuhaf, kafa karıştırıcı ve sinir bozucu olabilir. Ancak, ortaya çıkan bir veri, altın madeni değerinde. Tinder kullanıcıları arasında yapılan bir araştırmaya göre insanların GIF mesajlarına daha çok geri döndüğünü gösterdi. 

Reddit kullanıcısı chaios24 geçtiğimiz Ocak ayında Tinder’da gönderilen mesajlara neye göre cevap verildiğini araştırdı. Toplamda 59 farklı veriden elde edilen bilgilere göre konuşmaya GIF paylaşarak giren kişiler daha çok yanıt alıuyor. Chaios24'ün 180 günde elde ettiği veriler aşağıdaki gibi. 

Karşı tarafa ilk başta bir GIF gönderdiğinizde randevulaşma oranınız daha yüksek. Chaios24, Tinder'dan 15 kişiye GIF gönderdi, bunlardan üçü yanıt almazken, dokuzu randevuya gidemeden konuşmayı sonlandırdı. Kalan üç kişi ise Chaios24’e randevu verdi. 

Chaios24’ün normal mesaj gönderdiği 16 kişiden ikisi geri döndü, 12'si randevulaşmadan kaçındı, 2 kişi ise randevulaşmayı kabul etti.

chaios24'un gözlemleri, Tinder'ın daha kapsamlı bulguları tarafından destekleniyor. BuzzFeed, metin veya emoji yerine Tinder'de bir GIF göndermesinin, %30 daha fazla yanıt alacağınız anlamına geldiğini bildirdi. Tinder'de GIF'leri içeren ileti dizileri, GIF'siz konuşmaların iki katı.

BuzzFeed'e göre Tinder’ın gönderildiğinde en çok dönüş alan GIF’i ünlü şovmen Jimmy Falcon’un “Haaaaaay” GIF’i oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.