Tire Engelliler Derneği'nden iftar programı

Tire Engelliler Derneği'nden iftar programı

Tire Engelliler Derneği her yıl geleneksel hale getirdiği iftar programını bu yıl da dernek binasında gerçekleştirdi.

Dernek yöneticileri ve gönüllülerin katıldığı iftar programına Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven, Tire Engelliler Derneği Başkanı Şennur Aygün, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, Orhanve Şendağ Albayrak ile çok sayıda davetli katıldı. Dualarla başlayan iftar programı sonrası dernek üyeleri ve davetliler sohbet etti.

ŞENNUR AYGÜN “ALLAH KABUL ETSİN”

Tire Engelliler Derneği Başkanı Şennur Aygün şunları söyledi:

“Dernek bünyesinde her yıl geleneksel olarak iftar programları düzenliyoruz. Davetimize icabet edip katılan başta Tire İlçe Kaymakamımızın değerli eşi Ceylan Hanım ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Bizler için bir kaynaşma vesilesi oldu. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.”

TANRISEVEN “ENGELSİZ BİR KENT İÇİN DAHA ÇOK ÇABALAMALIYIZ”

İftar davetine katılan Ceylan Tanrıseven şunları söyledi:

“Bugün burada olmanın, engelli vatandaşlarımızla iftar açmanın mutluluğunu tarif etmek çok zor. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Engelliler için daha çok proje üretmeli, daha fazla farkındalık çalışmaları yapmalıyız. Tire’de bu konuda epeyce mesafe kat ettik ama neden daha fazlası olmasın?”

TİRE’DE ENGELSİZ KAFE PROJESİ

İftar sonrası dernek üyeleri ile sohbet eden Ceylan Tanrıseven, mevcut dernek binasının yeterli olmadığını, daha geniş bir mekanda daha güzel etkinliklerin yapılabileceğini belirtti. 

Tanrıseven “Bir çok sosyal aktiviteyi içinde barındıran ‘Engelsiz Kafe’ projesini hayata geçirmemiz gerekir. Böyle güzel bir mekanda engelli ve engelsiz vatandaşlarımızı buluşturarak bir farkındalık yaratabiliriz. Bu sayede zaten engelleri de ortadan kaldırmış, engellilerin istihdamına da katkı sağlamış oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.