Tire'de 19 Mayıs kutlamaları başladı!

Tire'de 19 Mayıs kutlamaları başladı!

14-25 Mayıs 2019 tarihleri arasında Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile birlikte kutlanan Gençlik Haftası kapsamında Tire Gençlik Merkezi’ne bağlı öğrenciler Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret etti.  

Kaymakam Tanrıseven’i ziyarete, Tire Gençlik Spor Müdürü Mustafa Koca, Sportif Eğitim Uzmanı Mahir Yıldız ve beraberindeki heyet katıldı.  

TANRISEVEN’E ÇALIŞMALARINI ANLATTILAR 

Kaymakam Tanrıseven’i ziyaret eden Tire Gençlik Merkezi üyelerinden Cansu Balaban heyet adına Tanrıseven’e çiçek takdim etti. Gençlik liderleri ziyarette, Kaymakam Tanrıseven’e gençlik çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tanrıseven Tire Gençlik Merkezi üyelerine teşekkür etti. 

TANRISEVEN “SİZLER YARINLARIN UMUDUSUNUZ” 

19 Mayıs 1919’da Millî Mücadelenin başlamasının 100. yılını hep birlikte yaşamanın sevinç, coşku ve heyecanı içinde olduklarını söyleyen Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şunları söyledi:  

“Gençler, Sizler sadece vatanımızın zenginliği değil ülkemizin kalkınmasının da kaynağı olacaksınız. Ülkemizin geleceğini Sizler şekillendireceksiniz. Bu vesile ile Gençlik Haftanızı ve 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Spor Bayramınızı kutluyorum.” 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.