TİRE'DE 23 NİSAN COŞKUSUNA KORONA ENGEL OLAMADI

TİRE'DE 23 NİSAN COŞKUSUNA KORONA ENGEL OLAMADI

Tire Belediyesi'nin yapmış olduğu etkinliklerle, Tireliler Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının yüzüncü yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku içinde kutladı.

Gündüz palyaço ve ses yayın aracı ile Tire'yi gezerek çocukları mutlu eden Tire Belediyesi akşam 20.30 itibariyle balkon, cam ve teraslarında bekleyen Tirelilere coşku yaşattı. 

Günlerdir sosya medya ve ilan bürosu aracılığıyla yapılan çağrılar sonrası Tireliler 20.30'da bayraklarıyla yerini aldı. Birbirinden güzel marşların yayınlanmasının ardından başlayan  havai fişek gösterisi gökyüzünü aydınlattı. 10 dakika süren gösteri sonrasında ilan bürosundan yayınlanan İstiklal Marşımız ise Tire sokaklarında yankılandı. Görev başında bulunan emniyet, sağlık ve itfaiye çalışanları da ulusal marşımıza araçlarından siren çalarak eşlik etti

0-303.jpg

Tirelileri 23 Nisan'da İstiklal Marşımızı okumaya davet eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da belediye çalışanları ile birlikte Tire Kent Müzesi önüne gelerek bu coşkuya ortak oldu. Yapılan etkinlikler için kısa bir açıklama da yapan Başkan Duran "Elimizden geldiğince meclisimizin açılışının 100. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı bu zor şartlarda kutlamaya çalıştık. Hep söylediğim gibi bu günleri hep beraber atlatıp daha güzel ve sağlıklı günlerde yine bir ve beraber olacağız" dedi.

0-302.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.