Tire’de 60 okulda okuyan 14 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.  

Tire’de 60 okulda okuyan 14 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.  

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Fatih Ortaokulunda karne alan Öğrencilerin karne sevincini paylaştı.

Selcan ÖZTÜRK- Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Fatih Ortaokulunda karne alan Öğrencilerin karne sevincini paylaştı. Öğrenim yılı sonunda okulda derece alan öğrencilere belgelerini veren Kaymakam Tanrıseven, başarılı öğrencilere satranç takımı hediye etti. Karne dağıtımı töreninde bir konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran” Yıl boyunca çalışıp karne almayı hak ettiniz. Her birinizi başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum.”  

TANRISEVEN “DİNLENİN, EĞLENİN, KİTAP OKUYUN” 

Karne dağıtımı töreninde bir konuşma yapan Tire İlçe Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven “Bugün okullar kapanıyor. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bugün itibari ile uzun bir tatile giriyoruz. Tatilimizi en iyi şekilde değerlendirelim, oyun oynayalım, eğlenelim ve en önemlisi bol bol kitap okuyalım” dedi. 

TANRISEVEN “ÇOCUKLARINIZLA BOL ZAMAN GEÇİRİN” 

Öğrencilerin ebeveynlerine de seslenen Kaymakam Tanrıseven şunları kaydetti: “Öğrencilerimize verilecek en güzel karne hediyesi onlarla beraber geçirilecek güzel zamandır. Çocuklarımızla ne kadar ilgilenirsek onların gelişimlerine o kadar katkıda bulunmuş oluruz.” Programa Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ayhan Ak, Mal Müdürü Niyazi Kesim ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.  

dsc_0051.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.